KeMiK_KıRaN
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı hat sadece modemler farklı genede 50 yi soeunsuz kullanabilir miyim ? Kopma sorunu yaşamadan75 sıkıntı olabilir; ideal 50.
Aynı hat sadece modemler farklı genede 50 yi soeunsuz kullanabilir miyim ? Kopma sorunu yaşamadan75 sıkıntı olabilir; ideal 50.
Cat6'dan daha iyi bir ürün yok.Beyler konudan bağımsız 500mb hız kullanıyorum bit dükkandan cat6 diye kablo aldık 100ü geçmiyor iyi bir marka kablo önerebileceğiniz ürün var mı 1000 mb destekleyecek
Yokta vermiyor ürün 100den fazla galiba kablo çakmaCat6'dan daha iyi bir ürün yok.
Olabilir, amazondan satın al.Yokta vermiyor ürün 100den fazla galiba kablo çakma
Marka ne olsun diye onu sordum zaten ugreen alacağım galibaOlabilir, amazondan satın al.
cat5e de 1 gbps verir kablo çakma kaç metre lazım sizeYokta vermiyor ürün 100den fazla galiba kablo çakma
3 falancat5e de 1 gbps verir kablo çakma kaç metre lazım size
Kopma yaşar, nasıl kullansın bu hat değerleriyle? Zaten servis sağlayıcılar vermez 50 Mbps.Kullanabilirsin.
Hocam anayola fiber icin kaziya baslamislar Bizim sokağa girmiyor sordum atlama yapicaz o şekilde alabilirsiniz dediler ama bir de size sorup netlestiriyim.dedim ortalama anayola 200-250 metre mesafe var belki daha az da olabilir sizce alabilir miyim ? Bir yere basvurmam gereklimi vs vs aydınlatırsanız sevinirim.Kopma ihtimali düşük; snr kurtarır.
her türlü olur kardeşim vdsl internetle unut akıcı oyun oynamayı 30 senelik altyapı desteği yok artıkArkadaşlar 75 mbps tarife de mevcut ona geçsem kopma vs sorun olur mu ?
apartmanında wp grubu filan varsa yada anlayışlı insanlar varsa onlarla konuş herkes dilekçe vermeye gitsin eğer otistik insanlar yaşıyorsa olduğun yerde uzun sürebilir şansın umarım yaver giderHocam anayola fiber icin kaziya baslamislar Bizim sokağa girmiyor sordum atlama yapicaz o şekilde alabilirsiniz dediler ama bir de size sorup netlestiriyim.dedim ortalama anayola 200-250 metre mesafe var belki daha az da olabilir sizce alabilir miyim ? Bir yere basvurmam gereklimi vs vs aydınlatırsanız sevinirim.