PSU konusunda bende garanti verebilirim bende fsp marka kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntısı yokBaşlıkta da belirttiğim gibi, aşağıdaki gibi bir sistem yaptım. PSU ve anakarttan emin değilim; sıkıntı çıkarırlar mı?
hocam fps oyunlarında ön bellek önemli diye bunu tercih ettimhocam işlemciden az kısılıp 5070ti alınsa mantıklı olabilir mi
67.000Fiyatı merak ettim
Sağlam kazık olmuş hem de dikenli kazık.hocam fps oyunlarında ön bellek önemli diye bunu tercih ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
67.000
daha ucuza bu özelliklerde nerede var daha almadım bilgisayarıSağlam kazık olmuş hem de dikenli kazık.
Bu fiyata daha iyisi her yerde var o yüzden aceleye gerek yok isterseniz bütçe belirtip konu açın bilen arkadaşlar öneri yapsın.daha ucuza bu özelliklerde nerede var daha almadım bilgisayarı
Bu fiyata daha iyisi her yerde var o yüzden aceleye gerek yok isterseniz bütçe belirtip konu açın bilen arkadaşlar öneri yapsın.
ince hesapta gaming gecesinde 5070 veya 5070 ti lı 7800x3d li sistem özelleştirip alınabilirmifena değil anakart biraz sönük kalmış sistemin yanında ve sıvı soğutucu değişebilir belki onun dışında tek bir yerden almayın hepsini fiyat 10-15k artar
Evet alınabilir. Her hafta geliyor. Tek tek de toplayabilirsiniz.ince hesapta gaming gecesinde 5070 veya 5070 ti lı 7800x3d li sistem özelleştirip alınabilirmi