Kız İstek Attı napim

Beyler kzijn profilinr bakipdum şakasına istek atıp geri çektim Instagram geri çektiğim isteği işlememiş istek kıza gitti kabul etti geri takip attı sizce seviomu kesiyoda beni bazen ama konusmuoz hiç sizce seviomu beuler
Kürt Müsün ?

Uygunsuz Dil
Lisede sevgili yapıp böyle yıllarca sevgili kalacağını düşünüyorsan beyin yaşın 12-13 yaşındaki çocukla aynı seviyededir bu yaşlarda eğlence ve anlık zevk için olur kullanırsın sonra terkedersin aşk diye bir şey yok bu yaşta bu ırk bunu hakediyor zaten umrumdada değil yani kimin ne dediği gereğini yapıcaksın yoluna koyulucaksın dostum @Muhammet King

Kanka la bi tane kızın özel yer hibi kulandi şeyede istek atmisim olum tüm kizlara istek atmisim ya off patladim ben ya pazartesi gunu dovecekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah yatiodur ya istek attim çektim

Lisede kızı gördüğün gibi koşup kucakla.
Aşkım bebişim kelebeğim çilekli kekim falan diyerek hipnotize et ve kızı nikah masasına oturt.

Elini çabuk tut yoksa bidaha böyle şans yakalayamazsın.
Arkadaşın duymak istediğini söylediğin için teşekkür ederim.

Kanka la bi tane kızın özel yer hibi kulandi şeyede istek atmisim olum tüm kizlara istek atmisim ya off patladim ben ya pazartesi gunu dovecekler

İnşallah yatiodur ya istek attim çektim
Has erkek dediğin böyle olur. Aferim yılmadan istek at

Nonchalant takılmanı öneririm kızla dışarda buluş konuş zaten alev alıyorsa sana sinyalleri verir sende ilerletirsin yalandan 1-2 ay böyle devam eder sonra bitti bu kadar bende böyle yaptım kıza parada harcamadım klasik yani türk kızı isteği derdi bitmez yalandan takıldım zevkimi aldım attım benim kazancım zevkten başka bir şey olmadı mesela hayatında hep dost gördüklerini ciddiye al sana tavsiyem bu zaten sana istediğini veren illahaki çıkar çok önemli değil hızlandırabilirsin bu durumu sadece dediklerimle

Sanalda tanıştığım isveçli arkadaşımın femboy arkadaşı bana daha fazla değer verdi :D oyun filan hediye eder böyle aaa oyunlar mesela oyun vs ama istesem başka şeylerde alır ama ben istemiyorum aradaki farkı anlarsınız

Tamam kız zaten derste heo bana bakio yani arkadasim onla acilmis kizin arkadasi onun sevgilisi oldugunu soylemis ama hep bana bakio yani bilmem 😉

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri