Windows 11'e geçmeye değer mi? (R5 5600 / RX 6700)

Win 10 'a devam ,
Leptopta win11 masaüstünde win10 kullanıyorum.

2 gün durdum sadece cs2de ekran dönüyordu ahahaha yine win10 geçtik ama fantazi aramaya gerek yok
:D öyle sorunlar çıkarıyor ki sanki beta işletim sistemi 4 yıldır var hala geçiş yapmamış millet anlaşılan

acaba Windows 11 güncellemelerle toparlandı mı?

Toparlananı 2 yıl oldu nerede kaldın bütün MS ekibi sizleri soruyordu 23H2 sürümü ile !

Windows10 fişi çeklirken böyle sorular sormasak artık !

Güncelledin mi ? Sıfırdan temizmi kurdun hocam?
Evet sıfırdan temiz kurdum ama yok yani ekranda CS2 kalıyordu sanal masaüstü açınca aynı şekilde devam ediyordu ahahah win 10 geçtikten sonra neden boş ve ticari bir yazılım olduğunu anlıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 10 gibi işlevsel ve sorunsuz olması için bi 40 fırın ekmek yemesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En @ptal tarafı sözde güvenlik önemli alır ken bir yandan da açık veriyor 🤣🤣

Şuan kullanım oranları ve işin ilginç yanı win 7 oranları da artıyor.

IMG_20251017_162858.webp

Ben 2 yıldır kullanıyorum windows 11'i bir sorun yaşamadım

2022den beri windows 11 kullanıyorum. Hiçbir sorununu görmedim.

2 yıl olmamış demek ki 6 ay önce zaten kullanıyordum bozuk bi işletim sistemi

21H1 sürümü ve 22H2de çok sorun vardı 22H2nin sonlarında düzelttiler 23H2 en sonsuz sürümdür şuanda etrafta kullanıpta sorun yaşayan pek görmedim. Tabi 08-2025 ve sonrasındaki bütün Win11 sürümlerinde SSd güncellemesi alan sürümlerde sorun olabilir. Aynı güncellemeyi alan Win10 içinde geçerlidir bu sorun.

Kendimden ve yakınlarımdan biliyorum sorun var diyenlerin sorunları genelde kendilerinin halledemediği konular.
Win8den beri çoğu sorun halledildi yani kullnıcı deneyimi üst düzeye çıkarıldı ki insanlar sorun yaşamasın.

EN basiti usb bellek Win8 ile birlikte direk çıkarma özelliği geldi eskiden güvenle çıkar demediğin zaman bellek bozulabiliyordu. Win8 ve sonraki sürümlerde direk çektiğinde güvenle çıkmış oluyor

Şuan kullanım oranları ve işin ilginç yanı win 7 oranları da artıyor.

Alıntıyı görüntüle

Win7 ve altındaki bütün sürümler zaten yüklü olan ama değiştirilmeyen sürümler. Belli amaç için kullnılanda var ATM / POS gibi bazı cihazlarda henüz yeni sürüme/ yeni cihaza geçilmediği için oranlar arasında bulunuyor.
Win7/8 Embedded Pos sürümleri var.

Onun dışında burada en parlak en stabil ve hızlı olan şüphesiz Win8.1dir 2013 te çıkıp 2018de fişi çekildi resmen. Daha hızlı bir windows kullndığımı hatırlamıyorum. Hatta üniversitedeydim Win8 kullnıp beğenmemiştim Win7ye geri gelmiştim sonra Win8.1 yükleyince çüşş oha dedim bu nasıl hız anında açılan İE9 diğer uygulamalar şaşırmıştım.

Geri