❌İndirim Bitti! GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Çok sattı diye hemen fırsatçılık🥲
1760961299542.webp
Ben N11'den 200TL Kuponla 1114,24TL liraya aldım. Teslim edildiği gün kargo paketini bile açmadan 899TL fiyatına tekrardan aldım. Bunu en geç perşembe günü iade edeceğim, fiyatın tekrar 1100-1200 civarlarına düşeceğini düşünüyorum beklemenizi öneririm ama düşmeyeceğini düşünen kişiye aldığım(1114,24TL) fiyattan veririm.

Bence fırsatçılıktan çok stoklar azaldığı için satışı yavaşlatmaya yapılmış bir aksiyon olabilir.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle Ben N11'den 200TL Kuponla 1114,24 liraya aldım. Teslim edildiği gün kargo paketini bile açmadan 899 fiyatına tekrardan aldım. Bunu en geç perşembe günü iade edeceğim, fiyatın tekrar 1100-1200 civarlarına düşeceğini düşünüyorum beklemenizi öneririm ama düşmeyeceğini düşünen kişiye aldığım fiyattan veririm.

Bence fırsatçılıktan çok stoklar azaldığı için satışı yavaşlatmaya yapılmış bir aksiyon olabilir.
899 nereden aldın

Hadi ya az daha alacaktım çok hoşuma gitti walla teşekkür ettim
Game sir kollarida çalışmaz o zaman
Xbox series konsollar yalnızca orijinal Gamepadleri destekler. Belki lisanlanmış 1-2 markanın ürünü istisna olabilir gerçi. Ama genel olarak böyle

Hadi ya az daha alacaktım çok hoşuma gitti walla teşekkür ettim
Game sir kollarida çalışmaz o zaman

Modelden modele göre değişiyor. GameSir G7 Pro’nun normal versiyonu kablolu, özel versiyonları ise kablosuz olarak Xbox konsollarını destekliyor. Aynı durum 8BitDo Ultimate 3 Mode için de geçerli; normal versiyonu kablolu ve Xbox destekliyken, 40. yıl özel versiyonu kablosuz desteğe sahip.

Geri