Kasım indirimlerinde İphone 16e alınır mı.?

asko56

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,996
Merhaba Uzun Süreler İphone se 2020 64 gb modelini kullanıyorum hem batarya problemleri hemde yaşıda eskimesi ile kasım indirimlerinde degiştirmeyi düşünüyorum iphone 6 dan belli ios kullanıyorum çok alıştım android geçsem nasıl olur sizce mantıklı olurmu mesela s25fe gibi modellere göz kırpılabilrimi mantıklı indirim döneminde yoksa iphone 16e indirim girmesini bekleyip kasımda iphone mu bakılmalı.

Ben de aynı trendeyim , iphone'dan başka bir şeye geçmeyi düşünmüyorum asla iphone 16e indirim olursa yapışıcam ben de.

Ben de aynı trendeyim , iphone'dan başka bir şeye geçmeyi düşünmüyorum asla iphone 16e indirim olursa yapışıcam ben de.
bende çok kararsız kaldım ipone se 2020 ye hepsiburada 7k veriyor eskisini getir yenisini götür ile üstüne birde indirim yerse daha avantajlı olucak ip 16e çok güzel model ama youtube da çok şaçma konusuyorlar elinde olan kullanan varsa yazar diye düşünerek konu açtım

Merhaba Uzun Süreler İphone se 2020 64 gb modelini kullanıyorum hem batarya problemleri hemde yaşıda eskimesi ile kasım indirimlerinde degiştirmeyi düşünüyorum iphone 6 dan belli ios kullanıyorum çok alıştım android geçsem nasıl olur sizce mantıklı olurmu mesela s25fe gibi modellere göz kırpılabilrimi mantıklı indirim döneminde yoksa iphone 16e indirim girmesini bekleyip kasımda iphone mu bakılmalı.
bu indirimlerde 16e uyugn olursa al 16 ile az fark varsa 16 tercih edilebilir

Hocam bence android camiasını deneyimlemenizi tavsiye ederim.
eskiden apple evet fark atıyordu fakat şuanda f/p konusunda android apple a çok büyük fark koydu.
s25fe yerine kesinlikle honor 400 pro öneririm hem işlemci olarak a18 ile doğrudan rakip
hemde kamera olarak çok daha iyi.
Bütçemi 45+ gibi birşeye çevirebilirim dersenizde kasım indirimlerinde magic 7 pro yu beklerin derim.
F/p olarak dünyada en iyi telefon sayılıyor.
rakibi direk 16 pro max ve kamera olarak çoğu yerde ya denk yada fark atıyor.
ekran olarak 16pm ile çok yakın bir ekran hatta biraz daha iyi diyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende çok kararsız kaldım ipone se 2020 ye hepsiburada 7k veriyor eskisini getir yenisini götür ile üstüne birde indirim yerse daha avantajlı olucak ip 16e çok güzel model ama youtube da çok şaçma konusuyorlar elinde olan kullanan varsa yazar diye düşünerek konu açtım
aslında saçma konuşmuyorlar.
Telefonun tek vasfı apple olması
ne ekranı ne kamerası nede performansı fiyatına göre rezalet
2025 yılında tek kamera olması bile büyük bir fiyasko

Bende 13 var hala taş gibi cihaz 10 defa yüz üstü 2 defada arka tarafına doğru düştü camı değiştirip duruyorum 16e de ki tek sorun tek kamera galiba onun dışında beğendiysen güzel telefon bende düşündüm geçmeyide 10-15k istiyor telefon üzerine

Bende 13 var hala taş gibi cihaz 10 defa yüz üstü 2 defada arka tarafına doğru düştü camı değiştirip duruyorum 16e de ki tek sorun tek kamera galiba onun dışında beğendiysen güzel telefon bende düşündüm geçmeyide 10-15k istiyor telefon üzerine
söyle kasım indirimlerinde güzel bir fiyata inerse geçecegim 16e ya 42 43 vermek saçmalık ama 35-36 bandına fena olmaz ama android son kullandıgım telefon samsung galaxy s2 idi çok uzun zaman geçti ios e çok alıştım bakacagım amacım indirim olması yoksa almam elimdeki ile devam ederim

Hocam bence android camiasını deneyimlemenizi tavsiye ederim.
eskiden apple evet fark atıyordu fakat şuanda f/p konusunda android apple a çok büyük fark koydu.
s25fe yerine kesinlikle honor 400 pro öneririm hem işlemci olarak a18 ile doğrudan rakip
hemde kamera olarak çok daha iyi.
Bütçemi 45+ gibi birşeye çevirebilirim dersenizde kasım indirimlerinde magic 7 pro yu beklerin derim.
F/p olarak dünyada en iyi telefon sayılıyor.
rakibi direk 16 pro max ve kamera olarak çoğu yerde ya denk yada fark atıyor.
ekran olarak 16pm ile çok yakın bir ekran hatta biraz daha iyi diyebilirim.

aslında saçma konuşmuyorlar.
Telefonun tek vasfı apple olması
ne ekranı ne kamerası nede performansı fiyatına göre rezalet
2025 yılında tek kamera olması bile büyük bir fiyasko
android son kullandıgımda sene 2011-2012 felandı üzerinden çok su aktı indirimler ciddi manada olursa düşünecegim dedginiz telefonları

Adam günümüzde tarihi eser sayılan s2 kullanmış en son :blobdance::blobdance:
O zaman android e bir şans ver derim reis

söyle kasım indirimlerinde güzel bir fiyata inerse geçecegim 16e ya 42 43 vermek saçmalık ama 35-36 bandına fena olmaz ama android son kullandıgım telefon samsung galaxy s2 idi çok uzun zaman geçti ios e çok alıştım bakacagım amacım indirim olması yoksa almam elimdeki ile devam ederim

android son kullandıgımda sene 2011-2012 felandı üzerinden çok su aktı indirimler ciddi manada olursa düşünecegim dedginiz telefonları
O civarlara düşeceğini hiç sanmıyorum düşsede biz alamayız 40 bantlarına düşerse değerlendirilebilir 16e de tek kamera olması biraz düşündürüyor

Valla bende çok ikilemde kalmıştım düz kullanıcı isen apple intelligence gelişir onuda kullanırım diyorsan 16e mantıklı ama şu fiyatlara bakıcna iphone 15 daha mantıklı.

Kamera konusuna gelirsek evet 0.5 vs yok ama zaten ne kadar kullanıyorsun ben genelde kullanmam. Video tarafında sallantı durumunda kötü oluyor ama genel olarak fusıon kamera olduğundan çektiğin fotoğraflar videolar çok iyi 16 kalitesine yakın

Ama ne olursa olsun bence 128 yeterli olmaz o yüzden minimm 256 almak lazım

16e alana kadar parayı çöpe at daha iyi. O bütçedeki hemen her android geçiyor onu. S25fe ise s24fe ile pek farklı değil arada değecek fiyat farkı yok henüz. Kasımda indirime ne girer girmez belli değil ama şuanki bütçelerde çok mantıksız 16e. Çıkarsa s25+ çok daha iyi olur çıkmazsa s25. Ya da S26 serisinide bekleyebilirsiniz.

16e güzel cihaz bence. Pil ömrü süper işlemci güçlü sadece kamera biraz zayıf bir de dinamik ada yerine çentikli olması biraz can sıkar en fazla.

Apple tarafında indirim az oluyor ama güzel takas kampanyaları yapıyorlar telefon fiyatının üstüne 4000TL ek destek vs gibi o iyi oluyor.

o yüzden kararsızım eger güzel indirim yerse android de bakabilriim
Deneyebilirsin aslında fena değiller ama iPhone kullanan birçok kişi gibi “androide alışamadım geri dönmem lazım” dersen maddi olarak fena zarar edersin o konuda uyarayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,644
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri