600 sayfa konu var millet ne alıyor çözemedim iyi sıcak fırsatçı değilim sanırımBakıyorum herkes alacak bir şeyler bulmuş ben hiçbir şey bulamadım.![]()
Ben sadece Iphone 16 Pro Max gördüm 2 gün önce onun dışında hiçbir şey bulamadım bile insanlar ne yapıyor çözemedim.600 sayfa konu var millet ne alıyor çözemedim iyi sıcak fırsatçı değilim sanırım![]()
Benim iade ettiğim ürüne benziyor. Yandan kutusunun acilma kismi acarken hafif yırtmıştim. Pilini hiç kullanmadim. Usb alıcını her seyi eksiksiz paketledim. Sıfır almıştım 2550 ye amazon depoda 1300 e görünce bunu iade etmistim. Sizde iyi fiyata almışsınız. ben memnunum ama öyle üst düzey mouse da değil tabi.Razer BASILISK V3 X Hyperspeed aldım 1500 e geldi sizce değer mi v3 proda varda büyük mouse kullanıyordum eskiden daha rahat gibiydi tadına bakayım dedim
Yedek dursun diye v3 pro 8khz de kalıyoe unutuyorum şarjı bitiyor lazım oluyor yedek kablosuz sevdim deBenim iade ettiğim ürüne benziyor. Yandan kutusunun acilma kismi acarken hafif yırtmıştim. Pilini hiç kullanmadim. Usb alıcını her seyi eksiksiz paketledim. Sıfır almıştım 2550 ye amazon depoda 1300 e görünce bunu iade etmistim. Sizde iyi fiyata almışsınız. ben memnunum ama öyle üst düzey mouse da değil tabi.
kimse bişey almıyor genelde gelecek ürün tahminleri tavsiyeler beklentiler asıl olay ilk baslardaydı ck uyguna cok güzel ürünler vardı. Kendimden örnek vereyim 9 binlik ısıtıcıyı 2 bine airpods pro 2.nesili 6500 e 1tb wd m2 ssd 2000 e 45 binlik soundbarı 13 bine aldım yanlarında ufak tefek seylerle600 sayfa konu var millet ne alıyor çözemedim iyi sıcak fırsatçı değilim sanırım![]()
niye iade edilip duruyodu buAlıntıyı görüntüle
malum monitör yine gelmiş