🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bakıyorum herkes alacak bir şeyler bulmuş ben hiçbir şey bulamadım. :(

Yakında Logitech G502x lightspeed stoğa girecektir. Ben iade ettim sebebi USB alıcısı yok. 3300 civarına mi ne düşmüştü. Almayın boşa anlamsız bir ürün kablosuz kullanamıyorsunuz.

Razer BASILISK V3 X Hyperspeed aldım 1500 e geldi sizce değer mi v3 proda varda büyük mouse kullanıyordum eskiden daha rahat gibiydi tadına bakayım dedim
Benim iade ettiğim ürüne benziyor. Yandan kutusunun acilma kismi acarken hafif yırtmıştim. Pilini hiç kullanmadim. Usb alıcını her seyi eksiksiz paketledim. Sıfır almıştım 2550 ye amazon depoda 1300 e görünce bunu iade etmistim. Sizde iyi fiyata almışsınız. ben memnunum ama öyle üst düzey mouse da değil tabi.

Benim iade ettiğim ürüne benziyor. Yandan kutusunun acilma kismi acarken hafif yırtmıştim. Pilini hiç kullanmadim. Usb alıcını her seyi eksiksiz paketledim. Sıfır almıştım 2550 ye amazon depoda 1300 e görünce bunu iade etmistim. Sizde iyi fiyata almışsınız. ben memnunum ama öyle üst düzey mouse da değil tabi.
Yedek dursun diye v3 pro 8khz de kalıyoe unutuyorum şarjı bitiyor lazım oluyor yedek kablosuz sevdim de

Viper V3 hyperspeed almıştım birkaç gün önce. Çok sevdim şimdi pro düşürmeye çalışıyorum iade eden olursa etiket pls

son aldığım ürün
çoğunuzun ilgisini çekmeyecek
tp link 1200 router 650 liraya geldi galiba. şimdi yeni gibileri listelemişler biraz fiyatı artmış 720 ye geliyor.

ben isterdim ki aldığım pahalı bir şey sıfır olsun :)

5. depo alışverişim ilk defa sıfır ürün geldi.. güvenlik bandına kadar kapalıydı jelatinleri ethernet kabloları her şeyi sıfır.

ürün açıklamasında durum iyi yazıyordu:)

yeni gibi değil

orada yazanı da pek takmamak lazım heralde.

ekleme

ilk defa bir kutu üzerinde amazon depo etiketi de yoktu

Yeni ürünler gelmediği için şuan kimse bir şey almıyor. Ara sıra almak istediğiniz ürünleri takip edin bazen tesadüfen 2.el temizi geliyor

Samsung 32" 4k smart monitör ekranda 9 ölü piksel var hepsi sol kenarda toplanmış göze batıyor 3 tanesi boylu boyunca en az 2 3 mm . iade ettim. birkaç güne düşer, almayın.

Benq 23.8" çok güzel çok beğendim ancak ekranın sol tarafında toplu iğne ucu kadar darbe var ezik gibi ekrana zarar vermemiş ama ölü piksel gibi duruyor bazı açılarda çok rahatsız etti. alınabilir başka sorunu yok.

Viewsonic 24" ekranın tam ortasında büyük bir ölü piksel var crosshair yapmış iade eden kişi :) bi tanede aynı hizada alt çerçevenin üstünde,

Hepsini bugün iadeye gönderdim. birkaç güne stoklara girer. bilginiz olsun arkadaşlar.

600 sayfa konu var millet ne alıyor çözemedim iyi sıcak fırsatçı değilim sanırım :(
kimse bişey almıyor genelde gelecek ürün tahminleri tavsiyeler beklentiler asıl olay ilk baslardaydı ck uyguna cok güzel ürünler vardı. Kendimden örnek vereyim 9 binlik ısıtıcıyı 2 bine airpods pro 2.nesili 6500 e 1tb wd m2 ssd 2000 e 45 binlik soundbarı 13 bine aldım yanlarında ufak tefek seylerle

1761079141288.webp

malum monitör yine gelmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,751
Üyeler
184,678
Son üye
furyyyyy