Bu ülkeye 100G de gelse operatörlerin açgözlülüğü bitmedikçe yine aynı şey olacakAma 5G...
Kankam TT çekmiyor ki alsam boşa almış olacağım. Bizde talepte bulunduk şikayet ettik vs vs 1 sene sonra başlanacakmış.Mart ayından bu yana sıfır binaya internet getirmeye çalışıyorum. Şikayet var sitesi üzerinden kayıt açtırdım. Apartman olarak dilekçe yazıp genel müdürlüğe gönderdik. Kayıt açıldı beklemede kalın denildi. Türk Telekom ceosunu Twitterda bulup sorunu yazdım. Sonuç işlemler hala devam ediyor.
Bağlı bulunduğunuz ilçenin Türk Telekom müdürlüğü'ne gidin dilekçe verin ve oradan magnet için başvuruda bulunun... Turkcell superbox'tan daha ucuza gelecek ve taahhütsüz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Başka bir yere götüremezsiniz sadece dairenizde kalır. Binaya İnternet gelince de iade etmeniz gerekiyor onu bir araştırın isterseniz...
Sonuç olarak 2025 te internetsiz hala evler var. Çözüm için her yolu denedim ama nafile. Köyde yaşasam eminim muhtar çözer ama İstanbul Ümraniye müdürlüğü aylardır çözemedi...
Türk Telekom magnet al 15Mbps kotasız paketten idare et ben de altyapısız kalmıştım bir süre.Yıl 2025 internet alt yapısı yok deniliyor. Evin dibinde telekom direği var ama kullandırtmıyorlar. Süperbox almayı düşünüyorum ama ev zemin katta olduğu için TT ve Vodafone 3-5 mbps çekiyor. Sanırım mağarada yaşasam daha iyi xD
Hocam belli saatlerde derken nasıl oluyor oAynı durumdan muzdaribiz, TT magnet 1380₺ ödeyip 14mb download alıyoruz onu da belli saatlerde
Bildiğin hocam şuan mesela 2mb veriyor yoğunluk olunca bazen wp mesaj bile gönderemiyorumHocam belli saatlerde derken nasıl oluyor o
anladım hocam sıkıntıymış. Benimde taahhüt 1 ay sonra bitiyor ve 16 mbps adsl olduğu için yetmiyor acaba böyle bir çözüm mü yapsam diye düşünmüştüm deBildiğin hocam şuan mesela 2mb veriyor yoğunluk olunca bazen wp mesaj bile gönderemiyorum
Hiç sorma 8mbps internet kullanıyorum ve uploadım 0.1Yıl 2025 internet alt yapısı yok deniliyor. Evin dibinde telekom direği var ama kullandırtmıyorlar. Süperbox almayı düşünüyorum ama ev zemin katta olduğu için TT ve Vodafone 3-5 mbps çekiyor. Sanırım mağarada yaşasam daha iyi xD