Öneri 👨‍⚖️TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞVURUSU👨‍⚖️

Yaşadığın olumsuz durumu dile getir sonda dediğimi yaz gerisini yapay zeka hallediyor
eyw zaten oyle yaptım daha once gene yapay zekadan yapmışdım ama kaybettim fatura sahibi benim ben 18 yaşından kücük olduğum için e devletim yok bundan dolayı babamın e devletindne yapmıştım şikayeti bundan dolayı kaybetmiştim gpt ise bundan dolayı red yiyemeyeceğimi yasal haklarının velinde olduğunu soyledi ama bende daha üstüne durmadım bu konu cok canımı sıkıyor açıklamaya vs ne yazabilirim

1761149578771.webp

Son düzenleme:
eyw zaten oyle yaptım daha once gene yapay zekadan yapmışdım ama kaybettim fatura sahibi benim ben 18 yaşından kücük olduğum için e devletim yok bundan dolayı babamın e devletindne yapmıştım şikayeti bundan dolayı kaybetmiştim gpt ise bundan dolayı red yiyemeyeceğimi yasal haklarının velinde olduğunu soyledi ama bende daha üstüne durmadım bu konu cok canımı sıkıyor açıklamaya vs ne yazabilirim

Alıntıyı görüntüle
18 yaşını doldurmuş olman lazım diye biliyorum bende hocam bu durumu kaymakamlığa gidip babanla danışabilirsiniz tüketici hakem heyetine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bakalım cok merak ediyorum bana güzel bi tecrübe oldu
Bende 2 el üründe güzel bi tecrübe kazandım bundan sonra daha temkinli davranacağım

Alıntıyı görüntüle
e devlet alabilmek için 18 yaşında olmana gerek yok benim 18 yaşından küçükken e devletim vardı.

18 yaşını doldurmuş olman lazım diye biliyorum bende hocam bu durumu kaymakamlığa gidip babanla danışabilirsiniz tüketici hakem heyetine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 2 el üründe güzel bi tecrübe kazandım bundan sonra daha temkinli davranacağım
Senin başına ne gelmişti

Senin başına ne gelmişti

Yazıklar olsun ama sasırmadım

Yazıklar olsun ama sasırmadım
Şuan 15.999'TL İade edilcek cihazı servise verdiğimde bu fiyata honor 400 radarima takıldı sanırım bu cihazı alacağım 1 hafta veya 1 buçuk hafta önce 13.500 kusure satıldı bu fiyatın bir miktar üzerine satan olursa alacağım ama bazıları uçuyor 😁

Hocam bende bu konuyu daha oluşturmadan önce yapay zekayla başvurdum. 1 hafta oldu haberi bekliyorum ve aynı şablonu verdi.

Ben önce satıcıyı uyardım değişim yapsın, sorunlu laptop sattın diye onlar da kabul etmeyince başvurdum.

Umarım kazanırım, eğitimlerim, işlerim her şey sarkıyor. Sarpa sardık bakalım.

Hocam bende bu konuyu daha oluşturmadan önce yapay zekayla başvurdum. 1 hafta oldu haberi bekliyorum ve aynı şablonu verdi.

Ben önce satıcıyı uyardım değişim yapsın, sorunlu laptop sattın diye onlar da kabul etmeyince başvurdum.

Umarım kazanırım, eğitimlerim, işlerim her şey sarkıyor. Sarpa sardık bakalım.
Umarım kazanırsın hocam

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Enco
Geri