firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,970
bakalım cok merak ediyorum bana güzel bi tecrübe olduUmarım kazanırsın![]()
bakalım cok merak ediyorum bana güzel bi tecrübe olduUmarım kazanırsın![]()
eyw zaten oyle yaptım daha once gene yapay zekadan yapmışdım ama kaybettim fatura sahibi benim ben 18 yaşından kücük olduğum için e devletim yok bundan dolayı babamın e devletindne yapmıştım şikayeti bundan dolayı kaybetmiştim gpt ise bundan dolayı red yiyemeyeceğimi yasal haklarının velinde olduğunu soyledi ama bende daha üstüne durmadım bu konu cok canımı sıkıyor açıklamaya vs ne yazabilirimYaşadığın olumsuz durumu dile getir sonda dediğimi yaz gerisini yapay zeka hallediyor
18 yaşını doldurmuş olman lazım diye biliyorum bende hocam bu durumu kaymakamlığa gidip babanla danışabilirsiniz tüketici hakem heyetineeyw zaten oyle yaptım daha once gene yapay zekadan yapmışdım ama kaybettim fatura sahibi benim ben 18 yaşından kücük olduğum için e devletim yok bundan dolayı babamın e devletindne yapmıştım şikayeti bundan dolayı kaybetmiştim gpt ise bundan dolayı red yiyemeyeceğimi yasal haklarının velinde olduğunu soyledi ama bende daha üstüne durmadım bu konu cok canımı sıkıyor açıklamaya vs ne yazabilirim
Alıntıyı görüntüle
Bende 2 el üründe güzel bi tecrübe kazandım bundan sonra daha temkinli davranacağımbakalım cok merak ediyorum bana güzel bi tecrübe oldu
e devlet alabilmek için 18 yaşında olmana gerek yok benim 18 yaşından küçükken e devletim vardı.eyw zaten oyle yaptım daha once gene yapay zekadan yapmışdım ama kaybettim fatura sahibi benim ben 18 yaşından kücük olduğum için e devletim yok bundan dolayı babamın e devletindne yapmıştım şikayeti bundan dolayı kaybetmiştim gpt ise bundan dolayı red yiyemeyeceğimi yasal haklarının velinde olduğunu soyledi ama bende daha üstüne durmadım bu konu cok canımı sıkıyor açıklamaya vs ne yazabilirim
Alıntıyı görüntüle
Senin başına ne gelmişti18 yaşını doldurmuş olman lazım diye biliyorum bende hocam bu durumu kaymakamlığa gidip babanla danışabilirsiniz tüketici hakem heyetine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende 2 el üründe güzel bi tecrübe kazandım bundan sonra daha temkinli davranacağım
Senin başına ne gelmişti
Yazıklar olsun ama sasırmadımSamsung Galaxy A35 5G model cihaz kullanmaktayım. Aynı cihaz babamda da mevcut. Malumunuz, ülkemiz deprem kuşağında yer almakta ve biz de İstanbul’da ikamet ediyoruz. Bundan yaklaşık bir yıl önce ve birkaç ay önce yaşanan depremlerde, her iki cihazda da deprem uyarı bildirimi gelmedi.
Telefonlarda deprem uyarısı için gerekli olan tüm konum ve bildirim izinleri açık olmasına rağmen uyarı alınamadı. Konuyla ilgili Samsung yetkilileri ile görüştüm; onlar da cihazlara uzaktan bağlanarak gerekli kontrolleri yaptı ve herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Daha sonra yetkili servise...
- 𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
- Cevaplar: 87
- Forum: (Telefon) Teknik Sorunlar
Şuan 15.999'TL İade edilcek cihazı servise verdiğimde bu fiyata honor 400 radarima takıldı sanırım bu cihazı alacağım 1 hafta veya 1 buçuk hafta önce 13.500 kusure satıldı bu fiyatın bir miktar üzerine satan olursa alacağım ama bazıları uçuyorYazıklar olsun ama sasırmadım
Umarım kazanırsın hocamHocam bende bu konuyu daha oluşturmadan önce yapay zekayla başvurdum. 1 hafta oldu haberi bekliyorum ve aynı şablonu verdi.
Ben önce satıcıyı uyardım değişim yapsın, sorunlu laptop sattın diye onlar da kabul etmeyince başvurdum.
Umarım kazanırım, eğitimlerim, işlerim her şey sarkıyor. Sarpa sardık bakalım.
Umarım hocam. Çok iğrenç insanlar bu Beta Plus.Umarım kazanırsın hocam
Kullanıcı hatası olarak genelde işlem yapıyorlar işlerine gelmiyor ürünü değiştirmek vsSuperstep'den ayakkabı almıştım 4-5 ay da açılma ve yırtılma olmuştu. Yolladım superstepe kullanıcı hatası diyip geçiştirmişlerdi thh verdim bilirkişiye gösterdim kazandım.