aula varKablosuz kaliteli bi ingilizce klavye arıyorum. Okulda ve evde kod yazarken kullanıcam. Logitech MX serisi veya Pusat Business Pro serisi gibi. Öneriniz varsa bekliyorum
aula f75tam model adı veya link atar mısınız hocam
bununla kod yazılmıyor mu ? tam klavyemi istiyorsun?reis okumuyon mu dalga mı geçiyosun oyun için aramıyorum yazılım için istiyorum
hocam okursan logitech mx serisi tarzında istiyorum oyuncu klavyesi olmayacak okula falan götürecem ofis tip ama kaliteli bişe istiyorum ve hayır tam boy istemiyorum.bununla kod yazılmıyor mu ? tam klavyemi istiyorsun?
ingilizce diye satılan bazı klavyeler bile türkçe geliyo anlamıyorum hiç mi kod yazan yok. logitech mx keys mini var aklımda ama kronik bağlantı kopma sorunu varmış ve güvenilir bi satıcısı yok![]()
Keychron B6 Pro Ultra-Slim Ivory White Klavye
Keychron B6 Pro, 1.200 saatlik uzun pil ömrüne sahip hafif, ultra ince ve tam boyutlu bir kablosuz klavyedir.www.laptop.com.tr
bunu önerecektim ama türkçeymiş araştırdım pek ingilizce yok gibi
benim arkadaşım yazılım ile uğraşıyordu amazon.de almıştı ama gümrük vergi sınırı düştü işte ne diyeyim...ingilizce diye satılan bazı klavyeler bile türkçe geliyo anlamıyorum hiç mi kod yazan yok. logitech mx keys mini var aklımda ama kronik bağlantı kopma sorunu varmış ve güvenilir bi satıcısı yok
oyun için sistemimde w75 kullanıyorum memnunum da bu biraz tuzlu bide çok da taşımaya okula uygun değil mx keys mini en mantıklısı gibi 3k bandında satılıyo
mx keys s var ama hem tam boy çantama bile sığmıyo hem de türkçe evde laptop setupımda kullanıyorum onu