Yardım İngilizce klavye arıyorum önerisi olan var mı?

dızciii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
233
Kablosuz kaliteli bi ingilizce klavye arıyorum. Okulda ve evde kod yazarken kullanıcam. Logitech MX serisi veya Pusat Business Pro serisi gibi. Öneriniz varsa bekliyorum

bununla kod yazılmıyor mu ? tam klavyemi istiyorsun?
hocam okursan logitech mx serisi tarzında istiyorum oyuncu klavyesi olmayacak okula falan götürecem ofis tip ama kaliteli bişe istiyorum ve hayır tam boy istemiyorum.

bunu önerecektim ama türkçeymiş araştırdım pek ingilizce yok gibi
ingilizce diye satılan bazı klavyeler bile türkçe geliyo anlamıyorum hiç mi kod yazan yok. logitech mx keys mini var aklımda ama kronik bağlantı kopma sorunu varmış ve güvenilir bi satıcısı yok

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
ingilizce diye satılan bazı klavyeler bile türkçe geliyo anlamıyorum hiç mi kod yazan yok. logitech mx keys mini var aklımda ama kronik bağlantı kopma sorunu varmış ve güvenilir bi satıcısı yok
benim arkadaşım yazılım ile uğraşıyordu amazon.de almıştı ama gümrük vergi sınırı düştü işte ne diyeyim...

benim arkadaşım yazılım ile uğraşıyordu amazon.de almıştı ama gümrük vergi sınırı düştü işte ne diyeyim...
kaliteli bişe istiyorum 27 euroya başını alırım kalitenin canım ülkem

• Üzgün
Reaksiyonlar: ANYA
ASUS ROG FALCHION RX . Bu klavye doğal olarak daha çok Türkçe Q olarak satılıyor ama İngilizce UK diziliminde de satılıyormuş. Hem gaming, hem pek çok cihaza bağlanma, hem de yazılım için kullanılabilir. İleride oyun oynamak istersen de gecikmesiz kullanırsın.

1-) İncehesap
2-) Pckolik

ASUS ROG FALCHION RX . Bu klavye doğal olarak daha çok Türkçe Q olarak satılıyor ama İngilizce UK diziliminde de satılıyormuş. Hem gaming, hem pek çok cihaza bağlanma, hem de yazılım için kullanılabilir. İleride oyun oynamak istersen de gecikmesiz kullanırsın.

1-) İncehesap
2-) Pckolik
oyun için sistemimde w75 kullanıyorum memnunum da bu biraz tuzlu bide çok da taşımaya okula uygun değil mx keys mini en mantıklısı gibi 3k bandında satılıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-) İncehesap
2-) Pckolik
mx keys s var ama hem tam boy çantama bile sığmıyo hem de türkçe evde laptop setupımda kullanıyorum onu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,198
Üyeler
185,237
Son üye
Barisonaldo
Geri