İş yerinde iftiraya uğradım

Reaksiyon skoru
37
Herkese merhaba iş yerinde benim ağzımdan çıkmayan bir laf dönüp durmuş öğle aralarında ve teyit edildi ve benim demediğim ortaya çıktı bu durumdan dolayı canım sıkıldı gerçekten yöneticime konuştum ne yapmam gerekiyor

ben olsam basarım istifayı katlanamam ama sen bilirsin

Bir şekilde kimin çımarttığını kanıtlarsan ve, öyle bir şey demediğini de kanıtlayabilirsen, iftirayı atan kişiye dava bile açabilirsin. Ama bunun için kameraların incelenmesi vs gerekir. Müdür ne derece sıcak kanlıdır onu bilemem.

Bir şekilde kimin çımarttığını kanıtlarsan ve, öyle bir şey demediğini de kanıtlayabilirsen, iftirayı atan kişiye dava bile açabilirsin. Ama bunun için kameraların incelenmesi vs gerekir. Müdür ne derece sıcak kanlıdır onu bilemem.
Yapan belki ama ben haksız çıktım azar işittim

Zaten açmayı düşünüyorum ne gibi kötü olur
İş yerinde adın yine çıkar. Her gün yüzyüze bakacağın insanlarla ters düşersin. Hiç ben haklıyım vs demene gerek yok çok önemli değil. Başkasının ayıbını yayan insanlar her şeyi kötü gösterebilir.

İş yerinde adın yine çıkar. Her gün yüzyüze bakacağın insanlarla ters düşersin. Hiç ben haklıyım vs demene gerek yok çok önemli değil. Başkasının ayıbını yayan insanlar her şeyi kötü gösterebilir.
İş yerininde dava açaçam zaten avukatla konuştum

Geri