İşlemci mi ekran kartı mı değişeyim

zalfo430

80+
Reaksiyon skoru
90
İ5 12400f ve sparkle arc a750 var hangisini yükselteyim?

neden değiştirmek istiyorsun önce onu sorayım

neden değiştirmek istiyorsun önce onu sorayım
lol de 144 sabit oynamak için şuan oyun başında 144 ama sonradan 120 lere kadar düşüyor hissiyat olarak kötü işlemciyi 7500f yapmak istiyordum da anakart + ddr5 ram lazım dimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve bf6 için.

lol de 144 sabit oynamak için şuan oyun başında 144 ama sonradan 120 lere kadar düşüyor hissiyat olarak kötü işlemciyi 7500f yapmak istiyordum da anakart + ddr5 ram lazım dimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve bf6 için.
Lol tarzı oyunlar oynamak için bence hiç bir parçanı değiştirmene gerek yok fakat bf 6 için dersen işler orada biraz değişir. 7500F e geçmek istersen anakart ve ram de değişmek zorundasın, soru şu, yapacağın masraf beklentini karşılayacak mı?

Lol tarzı oyunlar oynamak için bence hiç bir parçanı değiştirmene gerek yok fakat bf 6 için dersen işler orada biraz değişir. 7500F e geçmek istersen anakart ve ram de değişmek zorundasın, soru şu, yapacağın masraf beklentini karşılayacak mı?
karşılayacak gibi duruyor 7500f baya sağlam işlemci kendi setimi satıp alabilirim hem ddr5 geçmiş olurum ama aslında arc a750 den de kurtulmak istiyorum da kimse takasa falan sıcak bakmıyor 4060 geçsem güzel olur aslında.

Geri