Yardım PC için Xbox kolu veya DualSense mi almalıyım?

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
641
Forza oynarken, GTA oynarken ve hikaye oyunlarında hangi kol daha iyi olur, tavsiyeniz nedir? DualSense'te dokunmatik yüzey ve tetik tuşlarında sertleşme özellikleri varmış ve titreşimi daha iyi diyenler var. Acaba DualSense mi alsam diye düşünmedim değil ama PC için tüm özellikler uyumlu olur mu bilmiyorum.

Forza oynarken, GTA oynarken ve hikaye oyunlarında hangi kol daha iyi olur, tavsiyeniz nedir? DualSense'te dokunmatik yüzey ve tetik tuşlarında sertleşme özellikleri varmış ve titreşimi daha iyi diyenler var. Acaba DualSense mi alsam diye düşünmedim değil ama PC için tüm özellikler uyumlu olur mu bilmiyorum.
Dualsense desteği çok gelişti, neredeyse her oyuna getirmeye başladılar. Sadece destek değil aynı zamanda arayüzü de ona göre değiştiriyorlar. uzun ömürlü bir şey istiyorsanız hall effectli gamepadleri öneririm.

Dualsense desteği çok gelişti, neredeyse her oyuna getirmeye başladılar. Sadece destek değil aynı zamanda arayüzü de ona göre değiştiriyorlar. uzun ömürlü bir şey istiyorsanız hall effectli gamepadleri öneririm.
Dualsense de var mı hall effect
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya daha ucuza aynı özellikleri sunan cihaz var ise onu alayım, boşuna dualsense için fazladan para vermemiş olurum.

Dualsense de var mı hall effect

Veya daha ucuza aynı özellikleri sunan cihaz var ise onu alayım, boşuna dualsense için fazladan para vermemiş olurum.
Hall effect yeni bir tetik türü olduğundan yeni yeni piyasaya çıkmaya başladı. Dualsense'in veya Xbox 9. neslin böyle bir özelliği yok hatta benim 9. nesil Xbox kolum drift yapıyordu. Xbox'ın güzel yanı şu böyle durumlarda sıfırıyla değiştiriyorlar. onun dışında bütçeni belirtirsen önerebilirim.

bu iyi gibi
Ben sipariş verdim normalde elimde 2 adet ps4 kolu var ama eski.
Playstation kolları ile pc de oyun oynamak önceden çileliydi sürekli 3.parti uygulama gerekiyordu ama şimdi steam sağolsun o ayarlıyor. Bazı oyunzlarda playstation için arayüz yüz ama bu zamana kadar oynadığım tüm oyunlarda xbox kolu ve düğme desteği vardı

Bütçe belirtirseniz, hem DualSense’den hem de Xbox’un 9. nesil gamepad’inden daha iyi bir gamepad önerebiliriz. Saydığınız o iki gamepad, konsol sahibi değilseniz alınması çok mantıklı olan modeller değil; üçüncü parti gamepad’lerde paranızın hakkını daha fazlasıyla alırsınız.

Bütçe belirtirseniz, hem DualSense’den hem de Xbox’un 9. nesil gamepad’inden daha iyi bir gamepad önerebiliriz. Saydığınız o iki gamepad, konsol sahibi değilseniz alınması çok mantıklı olan modeller değil; üçüncü parti gamepad’lerde paranızın hakkını daha fazlasıyla alırsınız.
Dualsense şuan 4200tlye var o halde bütçem de 4200tl diyebilirim

Dualsense şuan 4200tlye var o halde bütçem de 4200tl diyebilirim

İndirim dönemlerinde GameSir G7 Pro yaklaşık 4700-4750 TL’ye düşüyor; bu bütçeye çıkabilirseniz oldukça premium bir gamepad almış olursunuz. Ancak bu bütçeye çıkamıyorsanız, GameSir Cyclone 2 de gayet iyi bir alternatif olacaktır.

İndirim dönemlerinde GameSir G7 Pro yaklaşık 4700-4750 TL’ye düşüyor; bu bütçeye çıkabilirseniz oldukça premium bir gamepad almış olursunuz. Ancak bu bütçeye çıkamıyorsanız, GameSir Cyclone 2 de gayet iyi bir alternatif olacaktır.
Dualsenseden daha mı üstün

Ergonomi açısından şüphesiz xbox gamepad derim. Kullandığım en güzel gamepad. Ele oturuşu tuşların joysticklerin konumu mükemmel. Tavsiye ederim belki dualsense daha teknolojik olabilir ama Xbox gamepad bana çok daha güzel geliyor. İkisini de kullandım ama dualsense elimde rahat olmuyor.

Dualsense'in şarjı birkaç günde 1'e düşüyor,oyun oynama zevkin gidiyor bu sorun yüzünden.

Kara cuma indirimine girer mi
PC'de her açıdan Dualsense'den daha üstün

Dualsense'nin dokunmatik olayını da sevdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,524
Üyeler
184,942
Son üye