❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

Ben pazar günü aldım. Sonradan alınanları da yollamak istemiyor ki. Adama mesaj atıyorum, direkt "İsterseniz siparişinizi iade edelim onaylıyor musunuz?" yazıyor. Bu 3 stok da hatayla koyulmuştur.
Acelem yok klavye geldikten sonra dert değil :kekw:

Ben pazar günü aldım. Sonradan alınanları da yollamak istemiyor ki. Adama mesaj atıyorum, direkt "İsterseniz siparişinizi iade edelim onaylıyor musunuz?" yazıyor. Bu 3 stok da hatayla koyulmuştur.

Ps: ha bir de sisteme kargoya verilmiş giriyor. Zaman kazanıp yıldırmaya çalışıyor muhtemelen.
İptal ederse satıcı kaynaklı iptal oranı çok yükselecek o yüzden kargoya verildi girip iade yapıyor

Güncelleme 2 3 saat önce sipariş verdim az önce kargoya verildi

1761230115789.webp

15 ekimde ilk gorenlerden biriydim. Kullanamam diye almadım. Bugun 50 defa tekrar tekrar mesaj atildigindan gordum merak ettim ve 1 tane kaldıgını gordum. Sizin yuzunuzden almak zorunda kaldım. Mesaj yazmayın artık 🤣🤣 bir kere 100 küsür tuşluk klavueler böyle indirimde olmazmı be ..

Gelmek isteyen varsa gelsin

Öyle olacağını sanmıyorum kargo teslim aldığında kod veriyor amazona giriyor burada amazon satıcıları arkadaşlarım var işleyiş öylede farklı bir oyun dönüyorsa bilemeyiz
Hayır sistemden işleyip barkod oluşturuyor kendin kargo veriyormuşsun gibi düşünme durumlar farklı. İptal teklif edilen bütün arkadaşların kargosu da zaten verildi olarak gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır sistemden işleyip barkod oluşturuyor kendin kargo veriyormuşsun gibi düşünme durumlar farklı. İptal teklif edilen bütün arkadaşların kargosu da zaten verildi olarak gözüküyor
Herhangi bir oyun değil barkod oluşturma olayı normal bir olay ama elindeki stoğa bakmadan sisteme otomatik barkod oluşturtması etik değil.

Son düzenleme:
Geri