EA Games hesabım banlandı

STREA

80+
Reaksiyon skoru
24
Hiçbir şey yapmadan PC açıp FC 26 girecekken birden hesabınız banlandı dedi itiraz ettim lakin anlamadım ne alaka?

Hile diyor daha PC'yi dün aldım ne hilesi onu da anlayamadım...

Hiçbir şey yapmadan PC açıp FC 26 girecekken birden hesabınız banlandı dedi itiraz ettim lakin anlamadım ne alaka?

Hile diyor daha PC'yi dün aldım ne hilesi onu da anlayamadım...
Battleye sistemde bir şey yakalayıp seni banlamış olabilir

Battleye sistemde bir şey yakalayıp seni banlamış olabilir
tamamda ne yakalayacak kankam sıfır PC de onu geçtim lan fc de hile var mı ki hadi onuda geçtim EA PLAY PRO üyeliğim var neden açayım ? WARP açıyorum her oyuna girerken zorunlu arkadaslarla dc ile takılmak için ondan olma ihtimali var mı

tamamda ne yakalayacak kankam sıfır PC de onu geçtim lan fc de hile var mı ki hadi onuda geçtim EA PLAY PRO üyeliğim var neden açayım ? WARP açıyorum her oyuna girerken zorunlu arkadaslarla dc ile takılmak için ondan olma ihtimali var mı
yüksek ihtimal warp yüzünden

Var tabi hile warpı yakalamış olabilir

warp yapmaz arkadaşım warp ile diskord girip fifa girebiliyor. (en son warp kullanıyordu)

Warpla ping çıkarıp maçı iptal ettirebilirsin buda bir hile :D

warp yapmaz arkadaşım warp ile diskord girip fifa girebiliyor. (en son warp kullanıyordu)
Warp ile discord gireceğine goodbyedpi kullansın arkadaşın en azından ping sorunu yaşamaz ayrıca warp yapar interneti etkilediği için hileden sayılabilir

Warp gibi uygulamalar ağ üzerinde kimlik izi bırakıyor, ban sebebi kullanmayın

Warpla ping çıkarıp maçı iptal ettirebilirsin buda bir hile :D
warp ile karşı tarafın pingini nasıl çıkaracak iki kişi de ortak ea'in sunucusuna bağlanıyor kendi pingini çıkartabilir sadece onu da farklı vpn ile yapabilir warp ile yapamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,581
Üyeler
188,129
Son üye
uunalir
Geri