Çözüldü✓ Kasa açılmıyor (her yolu denedim )

Aykutsuwi

80+
Reaksiyon skoru
4
Fanlae donüyor ama klavye ve ekran görüntü gelmiyor Biloş pilin sıktım bütün ramleri söktüm 2 tane takıp denedim ekran kartını soktum yok gene yok en son öc atmayı deniyordum r5 5600 4.900 1.350v
Açıldı Windows geldi kurtarma ekranına attı direk Biloş a girdim V ı auto seçtim ve PC bu halde
IMG_3974.webp

image.webp
Bi tek farenin kablosuz kullanmak için takılan aygıtın Rgb yanıyor

Son düzenleme:
Fanlae donüyor ama klavye ve ekran görüntü gelmiyor Biloş pilin sıktım bütün ramleri söktüm 2 tane takıp denedim ekran kartını soktum yok gene yok en son öc atmayı deniyordum r5 5600 4.900 1.350v
Açıldı Windows geldi kurtarma ekranına attı direk Biloş a girdim V ı auto seçtim ve PC bu halde Alıntıyı görüntüle
Fanlar gürültülü şekilde mi dönüyor? BIOS'unuz bricklenmiş olabilir.

Bios resetlemediyseniz resetleyin, eğer resetlediyseniz işlemciyi bir çıkarıp pinlerine bakın bakalım.

1761253870025.webp

1-Güç tuşundan bilgisayarı kapatın.
2-Psu üzerindeki şalteri kapatın veya PSU güç kablosunu çıkarın.
3-Güç tuşuna bir iki kere basın.
4-Kapasitörlerdeki enerji boşaldıktan sonra BIOS pilinin yanındaki JBAT1 pinlerini 5-10 saniye kısa devre yaptırın.
5-PSU üzerindeki şalteri kapattıysanız şalteri açın, kabloyu çıkarttıysanız güç kablosunu takıp güç düğmesine basın.

Ekler

• IMG_3976.webp
    IMG_3976.webp
    437.3 KB · Hit: 26
PBO skaler ayarı ile oynamış mıydın? ayrıca voltajı otoya alsan bile çarpan 49'da kaldığından açılmıyor olabilir.

Alıntıyı görüntüle
1-Güç tuşundan bilgisayarı kapatın.
2-Psu üzerindeki şalteri kapatın veya PSU güç kablosunu çıkarın.
3-Güç tuşuna bir iki kere basın.
4-Kapasitörlerdeki enerji boşaldıktan sonra BIOS pilinin yanındaki JBAT1 pinlerini 5-10 saniye kısa devre yaptırın.
5-PSU üzerindeki şalteri kapattıysanız şalteri açın, kabloyu çıkarttıysanız güç kablosunu takıp güç düğmesine basın.
Bios u çoktan resetledim gene açılması elimde farklı işlemci vardı onu taktım açıldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PBO skaler ayarı ile oynamış mıydın? ayrıca voltajı otoya alsan bile çarpan 49'da kaldığından açılmıyor olabilir.
Sanırım hayır şimdi eski işlemciyi takıp denşcem

Bios u çoktan resetledim gene açılması elimde farklı işlemci vardı onu taktım açıldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım hayır şimdi eski işlemciyi takıp denşcem
Yardımlarınız için teşekkürler Bios u sıfırladığım halde neden açılmadı bilmiyorum ama işlemci değiştirdim ve geri taktım düzeldi

Geri