Top75 daha iyiBu klavye ile aralarinda 150 tl fark var hangisi daha iyi.
bende paylaşayım bari hepimize hayırlı olsunaras umarım cumartesiye kadar getirir.
Alıntıyı görüntüle
normal de arattım amazon da arattım wwe de arattım hiçbir şey çıkmıyo mesai sonuna yakın çıkmış ya gümrükten muhtemelen o yüzden.Alıntıyı görüntüle
Arasın sitesinden şu şekilde bakabilir misiniz sisteme işlemişler mi yoksa yarına mı kaldı
Nereden bakıyorsunuz bu takip olayınabende paylaşayım bari hepimize hayırlı olsunaras umarım cumartesiye kadar getirir.
Alıntıyı görüntüle
4tracking.netNereden bakıyorsunuz bu takip olayına
Hocam tahmini 1-2 gün ama maksimum 3-4'ü de buluyor eğer hızlı olursa bugün aras kargo sisteme işlerse cmt teslim alırızBundan sonraki süreç kaç günde ilerler acaba.. Tahminimce önümüzdeki salı-çarşamba teslim alıcaz
Daha sms gelmedi aras teslim aldı diye muhtemelen önümüzdeki haftaya kalır hocamHocam tahmini 1-2 gün ama maksimum 3-4'ü de buluyor eğer hızlı olursa bugün aras kargo sisteme işlerse cmt teslim alırız
Hocam bugün mesai saatleri içerisinde gelir veya bana gelmediği de oluyor ara ara wwe kodu ile dediğim gibi takip etmeyi deneDaha sms gelmedi aras teslim aldı diye muhtemelen önümüzdeki haftaya kalır hocam
Hocam gelir gelmez foto bekliyoruz