CS2 30 bin dolar kaybettim

Hiç para kaybetmedim ama bıçak almayı düşünüyorum
İlerleyen zamanlarda pazar tekrar stabil olduğunda rahat rahat ne istersen alabilirsin. Böyle bence daha doğru olacağını düşünüyorum. Bir sürü ürünler pazara geldiğinde düşecektir fiyatları.

hesabımı bilen diğer arkadaşlara anlatsın burda boş boş mesaj atmasınlar

konusu açılmışken, şansa bala geçen hafta asiimov p90 almıştım 8 dolara şimdi en kötü 115ten listelemişler satıp ne bıçak alınır bu paraya?

konusu açılmışken, şansa bala geçen hafta asiimov p90 almıştım 8 dolara şimdi en kötü 115ten listelemişler satıp ne bıçak alınır bu paraya?
huntsman çok iyi bence pazara bak uyguna varsa alabilirsin veya üstüne ekleyebilirsen talon düşünebilirsin

şimdi bıçak almak mantıklımı peki ?
Kırmızıları topladılar bıçak aldılar pazara sürdüler. Kırmızılarda yükselince doğal olarak bıçaklarda yükselmeli ama etkisi şuan yok herkes ucuzdan elde ettiği bıçakları uygun fiyata satma derdinde ama mantıken tekrardan bıçak piyasası yükselmesi gerekir o da zamana bırakılmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valve kendi cebini düşünür sizin cebinizi düşünmez ona göre hareket edin.

Kırmızıları topladılar bıçak aldılar pazara sürdüler. Kırmızılarda yükselince doğal olarak bıçaklarda yükselmeli ama etkisi şuan yok herkes ucuzdan elde ettiği bıçakları uygun fiyata satma derdinde ama mantıken tekrardan bıçak piyasası yükselmesi gerekir o da zamana bırakılmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valve kendi cebini düşünür sizin cebinizi düşünmez ona göre hareket edin.
Haftaya takas banları açılacak İnsanlar bıçakları koymaya başlayacakmış fiyatların daha da düşeceği söyleniyor şimdi mi almak mantıklı haftaya mı

Haftaya takas banları açılacak İnsanlar bıçakları koymaya başlayacakmış fiyatların daha da düşeceği söyleniyor şimdi mi almak mantıklı haftaya mı
Haftaya bekleyin. Ucuza alanlarda pahalıya satmaya çalışacak nede olsa ama kolay kolay yükselmez.

kirmizi silah skinleri artik bicak takasi icin kullanilabiliyor ucuz 5-6 dolarlik skinleri bicak takasinda kullandi herkes bir anda bikac dolarlik skinler yuz dolarlari buldu bicaklarda ciddi dusus oldu fakir oyuncular inanilmaz zenginlesti zenginlerde fakirlesti XDD ozet bu

olm herkes 50k dolar mı yatırdın yok bilmem senin kafanı demiş... Beyler iyi misiniz... cs piyasasında yatırımlık skinler vardır belki zamanında 10cente aldığı 50 skin 20 30 dolar oldu belki yatırım yaptığı stikerlar değer kazandı. Öncelikle canım abim geçmiş olsun, kısa bir sürede şu olayları toparlarlar diye düşünüyorum. cs yede çok suç atmaya gerek yok abi biliyosun piyasası oynak bir yer zaten fakat hiç kimse bu kadar oynayacağını düşünmezdi... ben max 20 30 dolar yatırdım csye ben 30 dolar yatırmama rağmen zarar ettiysem şu insanların ne kadar zarar ettiklerini siz düşünün arkadaşlar =D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri