Cünyır
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,791
drop kasalarıyla alınır artık dicektim yatırımcılıar satıp çekilmiş piyasadanŞimdi de dolar fırlar alamayız
drop kasalarıyla alınır artık dicektim yatırımcılıar satıp çekilmiş piyasadanŞimdi de dolar fırlar alamayız
Hiç para kaybetmedim ama bıçak almayı düşünüyorumCS2 Envanterim 50 bin dolardan 20 bin dolara düştü. Bravo valve harika sürpriz. Yazacak çok şey var da ....
İlerleyen zamanlarda pazar tekrar stabil olduğunda rahat rahat ne istersen alabilirsin. Böyle bence daha doğru olacağını düşünüyorum. Bir sürü ürünler pazara geldiğinde düşecektir fiyatları.Hiç para kaybetmedim ama bıçak almayı düşünüyorum
Yemedim ki sence niye garip yazdım?Sende bunu yiyorsun. Garip
huntsman çok iyi bence pazara bak uyguna varsa alabilirsin veya üstüne ekleyebilirsen talon düşünebilirsinkonusu açılmışken, şansa bala geçen hafta asiimov p90 almıştım 8 dolara şimdi en kötü 115ten listelemişler satıp ne bıçak alınır bu paraya?
Kırmızıları topladılar bıçak aldılar pazara sürdüler. Kırmızılarda yükselince doğal olarak bıçaklarda yükselmeli ama etkisi şuan yok herkes ucuzdan elde ettiği bıçakları uygun fiyata satma derdinde ama mantıken tekrardan bıçak piyasası yükselmesi gerekir o da zamana bırakılmalı.şimdi bıçak almak mantıklımı peki ?
Haftaya takas banları açılacak İnsanlar bıçakları koymaya başlayacakmış fiyatların daha da düşeceği söyleniyor şimdi mi almak mantıklı haftaya mıKırmızıları topladılar bıçak aldılar pazara sürdüler. Kırmızılarda yükselince doğal olarak bıçaklarda yükselmeli ama etkisi şuan yok herkes ucuzdan elde ettiği bıçakları uygun fiyata satma derdinde ama mantıken tekrardan bıçak piyasası yükselmesi gerekir o da zamana bırakılmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valve kendi cebini düşünür sizin cebinizi düşünmez ona göre hareket edin.
Haftaya bekleyin. Ucuza alanlarda pahalıya satmaya çalışacak nede olsa ama kolay kolay yükselmez.Haftaya takas banları açılacak İnsanlar bıçakları koymaya başlayacakmış fiyatların daha da düşeceği söyleniyor şimdi mi almak mantıklı haftaya mı
kirmizi silah skinleri artik bicak takasi icin kullanilabiliyor ucuz 5-6 dolarlik skinleri bicak takasinda kullandi herkes bir anda bikac dolarlik skinler yuz dolarlari buldu bicaklarda ciddi dusus oldu fakir oyuncular inanilmaz zenginlesti zenginlerde fakirlesti XDD ozet buOlay ne hocam