corez
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 426
bunların ses degerleri nasılLian Li marka, 60-70 CFM arası sitesindeki veriye göre. Birbirlerine bağlı şekilde geliyorlar tek bir kablodan kontrol edilebilir yani.
bunların ses degerleri nasılLian Li marka, 60-70 CFM arası sitesindeki veriye göre. Birbirlerine bağlı şekilde geliyorlar tek bir kablodan kontrol edilebilir yani.
Tam devri yüksek, ama standart devirlerde gayet sessiz.bunların ses degerleri nasıl
Galiba yok, zaten üst seviye bir fan değil.Bu kasayı kullanan varsa fanların modelini yazabilirler mi ayrı almak istersek alabiliyormuyuz
Fanları karşılaştırılamaz bile ventoda fason leş fanlar var lianlide ki çok iyifanları bunda ki gibi olsaydı bunu iade edip onu alırdım
![]()
VENTO VG4202FLA ARGB Temperli Cam Tasarımlı, 4x120mm ARGB Fan, Mid-Tower Güç kaynaksız Kasa - inventus
VENTO VG4202FLA ARGB Temperli Cam Tasarımlı, 4x120mm ARGB Fan, Mid-Tower Güç kaynaksız Kasainventus.com.tr
görünüm olarak bahsediyorumFanları karşılaştırılamaz bile ventoda fason leş fanlar var lianlide ki çok iyi
Görünüm olarak da lianli kendi fanlarını koysa o kasa zaten o fiyata olmaz. 4x sl inf fan zaten 6-7kgörünüm olarak bahsediyorum
Kendi fanı zaten.Görünüm olarak da lianli kendi fanlarını koysa o kasa zaten o fiyata olmaz. 4x sl inf fan zaten 6-7k
Evet öyleYan 3 lü fanlar reverse mü bilgiyi hiç bir yerde bulamadım
Yok kendi fanı derken arkadaşın dediği gibi gözüken fanlar sl inf ondan bahsettimKendi fanı zaten.