Bu kasaya corsair rm 1200e güç kaynağı sığar mı ?Direkt sipariş ettim bir daha bu fiyat bulunur mu bilemem.
![]()
Lian Li V100R Siyah Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
Lian Li V100R Siyah Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Lian Li marka, 60-70 CFM arası sitesindeki veriye göre. Birbirlerine bağlı şekilde geliyorlar tek bir kablodan kontrol edilebilir yani.gelen fanların markası ne acaba ses degerleri cfm bilgileri
valla bende öyle ya çok sağlam duruyor ve lianliye göre ucuz benceAlıp almama arasında gidip geliyorum şuan
Baya iyi fiyat bu fiyata başka bir yerde düşeceğini hiç sanmıyorum yeni bir kasa zaten baksana çok yakışıklıvalla bende öyle ya çok sağlam duruyor ve lianliye göre ucuz bence
yok la videosunu izledim canlı görünce hiç mi hiç hoşuma gitmedi sırf fiyattan dolayı alınır kasanına altında gpu besleme kablosu için yer bile açmamışlar az daha koyar msi pano 100r alırımBaya iyi fiyat bu fiyata başka bir yerde düşeceğini hiç sanmıyorum yeni bir kasa zaten baksana çok yakışıklı
çüş panoda 6k olmuş 5k falandı bir araBaya iyi fiyat bu fiyata başka bir yerde düşeceğini hiç sanmıyorum yeni bir kasa zaten baksana çok yakışıklı
yok la videosunu izledim canlı görünce hiç mi hiç hoşuma gitmedi sırf fiyattan dolayı alınır kasanına altında gpu besleme kablosu için yer bile açmamışlar az daha koyar msi pano 100r alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çüş panoda 6k olmuş 5k falandı bir ara![]()
Baya iyi fiyat bu fiyata başka bir yerde düşeceğini hiç sanmıyorum yeni bir kasa zaten baksana çok yakışıklı

forum.donanimarsivi.com
				Hocam bu kasa için bütçe dostu (Öğrenciyim![]()
Mehmet Yılmaz
forum.donanimarsivi.com
hocam fan rengini programdan mı ayaralıyoz kumanda felan varmı![]()
Mehmet Yılmaz
forum.donanimarsivi.com