❌İndirim Bitti! Lian Li Vector 100 R 3700₺

gelen fanların markası ne acaba ses degerleri cfm bilgileri

bu gün gaming gecesinde lian li lancool 207 gelirse almayı planlıyordum bu mu o mu hangisi sizce

gelen fanların markası ne acaba ses degerleri cfm bilgileri
Lian Li marka, 60-70 CFM arası sitesindeki veriye göre. Birbirlerine bağlı şekilde geliyorlar tek bir kablodan kontrol edilebilir yani.

Baya iyi fiyat bu fiyata başka bir yerde düşeceğini hiç sanmıyorum yeni bir kasa zaten baksana çok yakışıklı
yok la videosunu izledim canlı görünce hiç mi hiç hoşuma gitmedi sırf fiyattan dolayı alınır kasanına altında gpu besleme kablosu için yer bile açmamışlar az daha koyar msi pano 100r alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baya iyi fiyat bu fiyata başka bir yerde düşeceğini hiç sanmıyorum yeni bir kasa zaten baksana çok yakışıklı
çüş panoda 6k olmuş 5k falandı bir ara :D

Valla ben az önce sipariş verdim en kötü fotolarıyla falan inceleme yazarım buraya videolarda falan çok hoş duruyordu bu fiyata hem akvaryum hem de lian li kaçmaz diye düşündüm.

yok la videosunu izledim canlı görünce hiç mi hiç hoşuma gitmedi sırf fiyattan dolayı alınır kasanına altında gpu besleme kablosu için yer bile açmamışlar az daha koyar msi pano 100r alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çüş panoda 6k olmuş 5k falandı bir ara :D

Güzel kasa, güzel fiyat. (y)

Bu kasayı kullanan varsa fanların modelini yazabilirler mi ayrı almak istersek alabiliyormuyuz

Geri