The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,877
çok daha ucuza çok dahai iyi kasalar var
360mm sıvı soğutma destekleyen onlarca kasa var bu kasanın gereksiz olduğu gerçeğini değiştirmedi
Bu Kasaya Kötü Mü Diyorsun Hocamçok daha ucuza çok dahai iyi kasalar var
kötü demiyorum ama daha iyi kasalar var bunda fan yok ben NZXT H9 Flow White aldım 4 fanla birlikte bu kasa bilemedim
Soğutma Arıyanlar İçin Birebir , Ayrıca 40 Kilo Taş Varkötü demiyorum ama daha iyi kasalar var bunda var yok ben NZXT H9 Flow White aldım 4 fanla birlikte bu kasa bilemedim
Akvaryum Seviyorsan Bunu Alabilirsin .kötü demiyorum ama daha iyi kasalar var bunda fan yok ben NZXT H9 Flow White aldım 4 fanla birlikte bu kasa bilemedim
birden fazla 360mm sıvı soğutucu desteği demiş, kasa güzel demiyorum ama okuduğunuzu anlama probleminiz var kaldı ki bi buna 1 tane 420mm 2 tane de 360mm takabiliyorsunuz diye biliyorum360mm sıvı soğutma destekleyen onlarca kasa var bu kasanın gereksiz olduğu gerçeğini değiştirmedi
Akvaryum Seviyorsan Bunu Alabilirsin .
![]()
Lian Li O11 Dynamic Evo XL ARGB Tempered Glass White USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
Lian Li O11 Dynamic Evo XL ARGB Tempered Glass White USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
dostum kafan güzel mi eleman 360mm destekli kasa arıyorum başlıklı konu atmış müneccim miyim ben çoklu sıvı soğutma desteği dediğini anlayacak boş boş mesaj atmabirden fazla 360mm sıvı soğutucu desteği demiş, kasa güzel demiyorum ama okuduğunuzu anlama probleminiz var kaldı ki bi buna 1 tane 420mm 2 tane de 360mm takabiliyorsunuz diye biliyorum