BixiBlake
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,870
link at atamazsan yanlış bilgilendirmeden raporlicam2k 320hz bulursan bu fiyata alırız hocam.
link at atamazsan yanlış bilgilendirmeden raporlicam2k 320hz bulursan bu fiyata alırız hocam.
Ne alaka onu anlamadım?link at atamazsan yanlış bilgilendirmeden raporlicam
Asus ROG STRIX XG259QNS 24.5 HDR eSports GAMING FAST IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 1920x1080 1MS(0.3MS MİN) 380HZ DP HDMI USB VESA 3YIL ELMB SYNC,PIVOT Monitör1080p monitöre 7.500TL vermek ne kadar mantıklı?
engelledim seni ergen dostumŞu konuda bile zihnin haklı ve haksızı belirleme ihtiyacı duyuyor.Hiçmi haklı olamadın şu hayatta
"Bu paraya 1080p monitör alınmaz" demek zaten tavsiye değil midir?Hemen k*d*rma aşamasına geçmen de ayrı bir konu.Burada ben "bu monitör alınmaz" diyince o monitör piyasasan kaldırılmıyor yani,sakin ol.
![]()
7.5k 2k 320hz monitör var demişsin nerdeeeNe alaka onu anlamadım?
Hayır öyle bir şey demedim 1080p yi beğenmeyen arkadaşa 7.5 bine 2k 320hz varsa alalım dedim7.5k 2k 320hz monitör var demişsin nerdeee
alla alla yanlış okumuşum herhaldeHayır öyle bir şey demedim 1080p yi beğenmeyen arkadaşa 7.5 bine 2k 320hz varsa alalım dedim
response time'ı ne acaba onu merak ettim açıkçası.Monitörün testlerine baktım 300nit parlaklık, %85 DCI-P3 renk kapsamı ve 1300:1 kontrast oranına sahip. Kontrastı ortalamanın epey üstünde. Parlaklık ve renk kapsamı da bu tarz bir monitör için gayet yeterli. Ghosting performansı da iyi. 360p videodan ekran görüntüsü aldıgm için ufo bulanık gözüküyor ona takılmayın. Ghosting oldukça az. Renk doğruluğu vs gayet iyi ama bunlar şans işi. Hepsiburada satıcılı ve peşin fiyatına 6 taksit olması da cabası. Gayet alınabilir, iyi bir monitör olmuş. @elemin @drakathx
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Response time değeri önemsiz, yanıltıcı bir değer çünkü bir incelemede 5ms diğerinde 6ms çıkar monitörler. Haliyle sadece tepki süresini baz almak yanlıs olur. Zaten 5-6ms falan cıkar. Ghosting testi önemli olan. Bu ghosting testinden anlasılıyor ki bu monitör iyi tepki süresine sahip. Ghosting testi= tepki süresi. Tepki süresi kötüyse ghosting olur. İyiyse fark edilir düzeyde olmaz.gecikmesi
response time'ı ne acaba onu merak ettim açıkçası.
pazartesi günü indirim bitmezse alacağım inşallah iyi fiyat valla baya.Response time değeri önemsiz, yanıltıcı bir değer çünkü bir incelemede 5ms diğerinde 6ms çıkar monitörler. Haliyle sadece tepki süresini baz almak yanlıs olur. Zaten 5-6ms falan cıkar. Ghosting testi önemli olan. Bu ghosting testinden anlasılıyor ki bu monitör iyi tepki süresine sahip. Ghosting testi= tepki süresi. Tepki süresi kötüyse ghosting olur. İyiyse fark edilir düzeyde olmaz.