🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6.999 TL

Şu konuda bile zihnin haklı ve haksızı belirleme ihtiyacı duyuyor.Hiçmi haklı olamadın şu hayatta 😀

"Bu paraya 1080p monitör alınmaz" demek zaten tavsiye değil midir?Hemen k*d*rma aşamasına geçmen de ayrı bir konu.😂Burada ben "bu monitör alınmaz" diyince o monitör piyasasan kaldırılmıyor yani,sakin ol.😀
engelledim seni ergen dostum

arkadaşlar fps oyunları için alınır mı? özellikle cs2 için monitörden anlayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim hikayeli oyunlarla işim yok

eline ulaşan ve test edebilen var mı ?

Monitörün testlerine baktım 300nit parlaklık, %85 DCI-P3 renk kapsamı ve 1300:1 kontrast oranına sahip. Kontrastı ortalamanın epey üstünde. Parlaklık ve renk kapsamı da bu tarz bir monitör için gayet yeterli. Ghosting performansı da iyi. 360p videodan ekran görüntüsü aldıgm için ufo bulanık gözüküyor ona takılmayın. Ghosting oldukça az. Renk doğruluğu vs gayet iyi ama bunlar şans işi. Hepsiburada satıcılı ve peşin fiyatına 6 taksit olması da cabası. Gayet alınabilir, iyi bir monitör olmuş. @elemin @drakathx
Desktop Screenshot 2025.10.25 - 23.41.41.54.webp

Desktop Screenshot 2025.10.25 - 23.42.16.32.webp

Desktop Screenshot 2025.10.25 - 23.34.45.85.webp

gecikmesi
Monitörün testlerine baktım 300nit parlaklık, %85 DCI-P3 renk kapsamı ve 1300:1 kontrast oranına sahip. Kontrastı ortalamanın epey üstünde. Parlaklık ve renk kapsamı da bu tarz bir monitör için gayet yeterli. Ghosting performansı da iyi. 360p videodan ekran görüntüsü aldıgm için ufo bulanık gözüküyor ona takılmayın. Ghosting oldukça az. Renk doğruluğu vs gayet iyi ama bunlar şans işi. Hepsiburada satıcılı ve peşin fiyatına 6 taksit olması da cabası. Gayet alınabilir, iyi bir monitör olmuş. @elemin @drakathx
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
response time'ı ne acaba onu merak ettim açıkçası.

gecikmesi

response time'ı ne acaba onu merak ettim açıkçası.
Response time değeri önemsiz, yanıltıcı bir değer çünkü bir incelemede 5ms diğerinde 6ms çıkar monitörler. Haliyle sadece tepki süresini baz almak yanlıs olur. Zaten 5-6ms falan cıkar. Ghosting testi önemli olan. Bu ghosting testinden anlasılıyor ki bu monitör iyi tepki süresine sahip. Ghosting testi= tepki süresi. Tepki süresi kötüyse ghosting olur. İyiyse fark edilir düzeyde olmaz.

Response time değeri önemsiz, yanıltıcı bir değer çünkü bir incelemede 5ms diğerinde 6ms çıkar monitörler. Haliyle sadece tepki süresini baz almak yanlıs olur. Zaten 5-6ms falan cıkar. Ghosting testi önemli olan. Bu ghosting testinden anlasılıyor ki bu monitör iyi tepki süresine sahip. Ghosting testi= tepki süresi. Tepki süresi kötüyse ghosting olur. İyiyse fark edilir düzeyde olmaz.
pazartesi günü indirim bitmezse alacağım inşallah iyi fiyat valla baya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,391
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri