Android 15 bin TL’Ye kadar yurt dışı telefon önerisi

Reaksiyon skoru
37
Bütçe
15000
başlıkta sorum var ıraktan telefon alacağım bu paralara hangi telefon alınır,sorunsuz,performanslı 90fps ve üstü ,kamerası iyi olsun ara sıra oyun oynarım (pubg,call of duty,war thunder mobile gibi) hafıza 512 gb ve üstü olsa iyi olur android düşünüyorum,xiaomi,redmi ve samsung öncelikli,oppo felan düşünmüyorum maksimum bütçe 15 bin teşekkür ederim.

Merhabalar,oppo ve poco düşünmüyorum redmi 15 pro plus önerdiler,14 pro plus önerdiler Samsung s24+ felan bulunur mu acaba bu paraya Samsunglar hakkında pek bilgim yok.

Öneren arkadaş telefoncu mu? S24+ o paraya bulamazsın.
Bir dost diyelim,yurt dışı olacağı için 13 pro plusta alabilirsin dedi ama oda bence biraz eski,redmi Xiaomi ve Samsung'tan hangisini önerirsiniz bu bütçeye acaba:).

up up up

Süper cihaz alabilirsin hocam dediğim gibi mi serisi premium seri Xiaomi'de poco orta redmi giriş
Hocam arkadaşım da 14t pro var o benimki daha iyi diyor ben pek inanamadım aslında ama 15t daha iyidir değil mi, almışken 512gb alınmalı diye kafamda oluştu doğru mudur acaba sizce 512gb mı alayım 20 dolar farka değer mi?

X7 pro al yok dersen infinix gt 30 pro fena değil ama en mantıklısı x7 produe

X7 pro al yok dersen infinix gt 30 pro fena değil ama en mantıklısı x7 produe
Hocam ben pocoya,oppoya,bu tür markalara ısınamadım şuan Xiaomi ve Samsung bakıyorum bu bütçeye bu markalardan öneriniz varmı acaba, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,035
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri