❌İndirim Bitti! BitFenix BFG Gold 1200W ATX 3.0 & PCI-e 5.0 Güç kaynağı - 7.999TL

1 Tane aldım yarın muhtemel elimde memnun eder 4 yıl daha önce kullandım.
Alıntıyı görüntüle
Çok eskidende 500W kullandım hala kutuda sağlam yan makinede 750W var 2.makineye bu kısmetmiş memnunum üzmedi.
Bende niyetlendim almaya ama incelemesi yok malesef kullanamaya başladıktan sonra beni etiketleyip bilgi verirseniz sevinirim .

Şu üründen iyi midir? ?=

Hiç yoktan MSİ'da ATX 3.1 ve PCle 5.1 var bu senin attığın bir nesil geride kalıyor.
Daha üstün tabii ki. A-GL serileri genel anlamda iyi değil. Aynı platformu kullanıyor olsalarda MSI bileşenlerden kısılmış bir model. Bu sebeple Bitfenix İç bileşen ve performans olarak önde. Tek eksiği dediğiniz gibi ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 olmaması lakin çok büyük bir olay değil.

Dostlar siz bilgili gibisiniz ben de sep sessiz bir sistem topluyorum yavaş yavaş. Raijintek cratos 1000watt olanındaki fan sessiz midir ne dersiniz? %30 yükün altında fan açmıyor diye alacağım açıkçası tek kriterim bu.

Dostlar siz bilgili gibisiniz ben de sep sessiz bir sistem topluyorum yavaş yavaş. Raijintek cratos 1000watt olanındaki fan sessiz midir ne dersiniz? %30 yükün altında fan açmıyor diye alacağım açıkçası tek kriterim bu.
1761582288841.webp

Test verileri bu şekilde. Normal kullanımda da fan açabiliyor lakin düşük RPM'de.

Son düzenleme:
9070xt sapphire pulse var bu psunun girişleri uygun oluyor mu
1 Tane aldım yarın muhtemel elimde memnun eder 4 yıl daha önce kullandım.
Alıntıyı görüntüle
Çok eskidende 500W kullandım hala kutuda sağlam yan makinede 750W var 2.makineye bu kısmetmiş memnunum üzmedi.
Bi de hacı sen nasıl 6.5k ya aldın

PSU Tier List'te bahsettiginiz PSU B+ almis. Bitfenix BFG ise A almis. Bitfenix daha iyi gorunuyor.

ChatGPT ye sorduğumda MSİ seçmelisin diyor. Bitfenix e kötü demiyor tabi ama benzer paralara bu riske değer mi veya bir alt teknolojiyi almaya gerek var mı ?

1761582677645.webp

ChatGPT ye sorduğumda MSİ seçmelisin diyor. Bitfenix e kötü demiyor tabi ama benzer paralara bu riske değer mi veya bir alt teknolojiyi almaya gerek var mı ?

Alıntıyı görüntüle
chatgpt genelde marka bilinirliğine göre oynuyor tier listlere inceleme detaylarına iç yapıya falan bakmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabi ikisi arasında seçim yapmak gerekirse bende msi seçerdim 6 ay peşin fiyata taksit amazon satıcılı olmasından dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,879
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri