❌İndirim Bitti! BitFenix BFG Gold 1200W ATX 3.0 & PCI-e 5.0 Güç kaynağı - 7.999TL

ChatGPT ye sorduğumda MSİ seçmelisin diyor. Bitfenix e kötü demiyor tabi ama benzer paralara bu riske değer mi veya bir alt teknolojiyi almaya gerek var mı ?

Alıntıyı görüntüle
Chatgpt daha 2 ay öncesine kadar RTX 5000 serisinden bihaberdi. Neden ona soruyorsunuz ki? Aradaki farka değer. Ömür olarak A-GL muallakta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabi ikisi arasında seçim yapmak gerekirse bende msi seçerdim 6 ay peşin fiyata taksit amazon satıcılı olmasından dolayı
MSI o fiyattan alınmamalı. Raijintek cratos bile çoğu konuda daha üstün ondan.

Chatgpt daha 2 ay öncesine kadar RTX 5000 serisinden bihaberdi. Neden ona soruyorsunuz ki? Aradaki farka değer. Ömür olarak A-GL muallakta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI o fiyattan alınmaz. Raijintek cratos bile daha üstün ondan.
dediğim gibi 2si arasında seçim yapmak gerekirse diye normalde kasım indirimlerinde highpower xtreme almayı düşünüyorum 3-6 ay peşin taksite düşerse msi da 6 ay taksit ve amazon satıcılı olması diğer özelliklere kıyasla ön plana çıkarıyor malum itopya nın hatta TR deki çoğu satışçıların ünü var

dediğim gibi 2si arasında seçim yapmak gerekirse diye normalde kasım indirimlerinde highpower xtreme almayı düşünüyorum 3-6 ay peşin taksite düşerse msi da 6 ay taksit ve amazon satıcılı olması diğer özelliklere kıyasla ön plana çıkarıyor malum itopya nın hatta TR deki çoğu satışçıların ünü var
High power hakkında pek bilgi yok lakin fanı iyi değil muhtemelen. Aynı fanı kullanan High power GD serisinden bir PSU kullanıyorum ve düşük RPM'de rulman sesi yapıyor. Tabii benim şansıma denk gelmiş olabilir ama söyleyeyim dedim.

iyi gibi

1761583610231.webp

9070xt nitro için bu psu benim için yeterli olur mu?

Yeterli lakin High power'ı alırsanız dönüştürücü ile kullanmanız lazım. Cratos lite hakkında da halen pek bilgi yok.

Son düzenleme:
Genel olarak cratosun lite modeli yerine normal olanı öneriyorlar

bunumu almalı yoksa 2. elde olsa rog thor 1200 platinum 2 mi ?
Amacın ne doluğuna bağlı. Rog thor bayağı sessiz bir PSU. Dış yapı kaliteside daha iyi tabii ki. Bunun dışında sıfır seçenek olarak bitfenix daha mantıklı.

bunumu almalı yoksa 2. elde olsa rog thor 1200 platinum 2 mi ?
2. el psu ve sıvı soğutucu alınmamalı KFG varsa bile şüpheyle yakınlaşmalı KFG yoksa direkt uzak duracaksın zaten. (bütçe dostu full 2. el pcler hariç tabii ki.)

Geri