🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6.999 TL

Ölü pixel çıkma durumunda hepiburada iade kabul eder mi?
14 gün içinde keyfi bile edebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oynuyorum monitoru aldım 240hz de ghosting neredeyse yok 320 de test edemedim hdmi ile baglıyorum ve renkleri guzel canlı sıyah kontrastıda gercekten cok ıyı bence alınır
320 hz de kullanıyorum. herhangi bir ghostingle karşılaşmadım

Merhaba yaklaşık 1 hafta önce Asus Tuf Gamıng VG249QM5A 23.8 Fast IPS 0.3ms 240Hz modelini satın aldım ölü piksel yok fakat ışık sızması epey var o yüzden yarın iade edeceğim bu lenovo modeli eline geçenler önerir misiniz benzer fiyatları var 6 taksitle almayı düşünüyorum alınır mı?

muadili var mıdır ona göre iadeye vermeden fiyat iyiyken alıp geçeyim.

Kafamı kurcalayan kısım asus 0.3ms gtg, bu 0.5 ms mprt farkı nedir? @Tayfunns

Son düzenleme:
Merhaba yaklaşık 1 hafta önce Asus Tuf Gamıng VG249QM5A 23.8 Fast IPS 0.3ms 240Hz modelini satın aldım ölü piksel yok fakat ışık sızması epey var o yüzden yarın iade edeceğim bu lenovo modeli eline geçenler önerir misiniz benzer fiyatları var 6 taksitle almayı düşünüyorum alınır mı?

muadili var mıdır ona göre iadeye vermeden fiyat iyiyken alıp geçeyim.

Kafamı kurcalayan kısım asus 0.3ms gtg, bu 0.5 ms mprt farkı nedir? @Tayfunns
Mprt hareket bulanıklığı, gtg de griden griye tepki süresinş ifade ediyor. Lenovo ya baktım gayet iyi monitör alabilirsiniz.

henüz bilgisayar toplamayamadım indirimlerden ufaktan toplamaya devam ediyorum vatandan 9060 xt pure ve ikinci el ddr5 32 gb ram aldım şuanlık işlemci tarafında r5 7500f düşünüyorum veya 9500f ama fiyatının biraz inmesini bekleyebilirim onun için. FPS tarafında tatmin eder diye düşünüyorum bu kombinasyon ile cs valorant ağırlıklı oynuyorum arkadaş ekibine bağlı.
İade edip alsam mı diye çok kararsız kaldım.
7600'den 9600x'e geçtim rtx 4060 ile cs2 de haritasına göre 100-200 fps arası fps artışı var değip değmeyeceği sana bağlı

arkadaşlar bu monitör şimdi alınır mı alınmaz mı yani fiyatına göre düşünürsek ve cs2 için düşünürsek

minacık ışık sızması var gibi
13f09485-edf3-40e8-bed9-57d28896a5ae.webp

premium'a özel 500 tl daha düşmüş 6999 TL ' ye geliyo almayan varsa çöksün bu fiyata 320 hz bulunmaz.

vodofone üyesiyseniz vodofone yanımda ile 100 tl daha kod geliyo 6899'a 6 taksit çektim ben şimdi

premium'a özel 500 tl daha düşmüş 6999 TL ' ye geliyo almayan varsa çöksün bu fiyata 320 hz bulunmaz.

vodofone üyesiyseniz vodofone yanımda ile 100 tl daha kod geliyo 6899'a 6 taksit çektim ben şimdi
İade edip alsam mı

Geri