Hocam iPad de kalem için ekstra ücret ödeyeceğim değil mi ve kasım indirimlerinde bunlarda indirime girer miAndroid istersen
İos istersen
İkisini de 6 ay taksitle alabiliyosun
İpad orjinal kalem alırsan minimum 2-3bin tl vermen gerek. Orjinal olmasın dersen 500 tl ye herhangi bir kalem bulabilirsin.Hocam iPad de kalem için ekstra ücret ödeyeceğim değil mi ve kasım indirimlerinde bunlarda indirime girer mi
Sürekli devam etmiyor yani indirim birisi bana Honor Pad V9 önerdi bende bekliyeyim indirimleri.Birde hocam bu Samsung 1000tl kuponu nerden görebilirim?İpad orjinal kalem alırsan minimum 2-3bin tl vermen gerek. Orjinal olmasın dersen 500 tl ye herhangi bir kalem bulabilirsin.
Kasım indirimlerinde bin, 2bin tl indirimler olabilir ama mühim olan o indirimleri yakalayabilmekte. Birkaç dakika, hatta birkaç saniye içinde bitecek indirimler onlar.
Samsung S10 FE 1000 tl kupon ile 16.500'e iniyor.
Attığım linke tıkla görürsünSürekli devam etmiyor yani indirim birisi bana Honor Pad V9 önerdi bende bekliyeyim indirimleri.Birde hocam bu Samsung 1000tl kuponu nerden görebilirim?
Sanırsam o size özel hocam bende o bulunmuyor maalesef
Olabilir. Kişiye özel kupon verebiliyor.Sanırsam o size özel hocam bende o bulunmuyor maalesef
İPhone kullanıyosan ipad al yoksa samsung veya honor un tabletlerine bak. Samsung da tab s10 fe bütçene uygun kalem de çıkıyo kutudan çok kaliteli. Honorda araştırmak lazım son modelleri bilmiyorum.Arkadaşlar merhaba. Tablet almayı düşünüyorum da tabletten çok anlamıyorum açıkçası bana özellikleri günlük kullanım, ders ve arada oyun oynayabileceğim bir tablet önerme şansınız var mı?
Hocam telefonum iPhone oyüzden bir yandan ipad düşünüyorum onun yanında samsung tab s10fe veya honor tab v9 düşüncem var ama bakacağımİPhone kullanıyosan ipad al yoksa samsung veya honor un tabletlerine bak. Samsung da tab s10 fe bütçene uygun kalem de çıkıyo kutudan çok kaliteli. Honorda araştırmak lazım son modelleri bilmiyorum.
O zaman ipad bak. Ama Samsung arayüzü çok iyi özellikle ders çalışmaya not almaya çok uygun. Ders içinde kullanacaksan Samsung al yoksa ipad alHocam telefonum iPhone oyüzden bir yandan ipad düşünüyorum onun yanında samsung tab s10fe veya honor tab v9 düşüncem var ama bakacağım
evet kalem içinde ek uygulama içinde ( not ve çizimde ) o yüzden fazla yüksek bütçe değilse apple ı iyi bulsamda önermem 20k civarına samsung daha mantıklıHocam iPad de kalem için ekstra ücret ödeyeceğim değil mi ve kasım indirimlerinde bunlarda indirime girer mi
O zaman ipad bak. Ama Samsung arayüzü çok iyi özellikle ders çalışmaya not almaya çok uygun. Ders içinde kullanacaksan Samsung al yoksa ipad al
Hocamlar merhaba bugün Honor pad V9,Samsung S10FE,iPad A16 ve Lenevo Idea Tab Pro arasında kaldım hangisini tercih etsem bilemiyorumevet kalem içinde ek uygulama içinde ( not ve çizimde ) o yüzden fazla yüksek bütçe değilse apple ı iyi bulsamda önermem 20k civarına samsung daha mantıklı