IPad mi Honor mu alınır?

Ben 3 yıldır huawei kullanıyorum, genelde yazı yazma ve pdf için kullanıyorum. Bence bu işler için mükemmel bir cihaz. Ipad almanın mantıklı olacağı yer çizim yapma olabilir, android'de de yaparsın ama pro çizim uygulamalarının çoğu ipad'te. Telefonla entegre ederim uyumlu olur diyorsan mantıklı olabilir, onun dışında pek bir mantığı yok.

ikisini de aynı depolamayla alacaksan ipad daha iyi olabilir tabi kalemi klavyesi ekstra baya para honorun içinde kalem klavye çıkıyodu en son hala öyleyse ve senin için kalem klavye önemliyse honor al
En ucuz hallerini düşünüyorum. Honorda 256GB hafıza var klavye var kalem yok fiyat 11K şuan. iPad de dedikleri model 128GB klavye kalem yok fiyat 19K şuan.

En ucuz hallerini düşünüyorum. Honorda 256GB hafıza var klavye var kalem yok fiyat 11K şuan. iPad de dedikleri model 128GB klavye kalem yok fiyat 19K şuan.
senin için önemli olan şey nedir mesela ekran ise,honor ipadden çok daha iyi +olarak depolama olarak da daha iyi klavyesi de ekstrası bu devirde 128gb yetmez bence

tamamen kullanım amacı ile alakalı
İnternette rahat gezinmek basit birkaç uygulamayı büyük ekranda kullanmak gibi amaçlar var çok ağır iş yapma beklentim yok. Yıllardır iPad kullanıyorum ama Apple saçma politikası yüzünden artık bu cihaz eski diyip internete bile girmiyor mecbur yeni almam gerek.

Aklımda Honor Pad 9 var ama çevrede Android alınmaz iPad al daha iyi diyen de çok var. Ne dersiniz Honor alayım mı yoksa onları dinleyip iPad mi bakayım bir de hangi model bakayım iPad bakarsam? iPhone kullanıyorum onu da dipnot olarak ekleyim.
Kalem için mi alacaksın?

senin için önemli olan şey nedir mesela ekran ise,honor ipadden çok daha iyi +olarak depolama olarak da daha iyi klavyesi de ekstrası bu devirde 128gb yetmez bence
Ekran önemli, kaç Hz olduğu önemli değil ama ekranın kalitesini ve boyutunu önemserim. Depolama 128 yeter bence şuanki cihazda 16 var çok bir şey depolamıyoruz tablette. Klavye işe yarayabilir evet hiç klavyeli tablet kullanmadım ne kadar işlevsel bilmiyorum.

Ekran önemli, kaç Hz olduğu önemli değil ama ekranın kalitesini ve boyutunu önemserim. Depolama 128 yeter bence şuanki cihazda 16 var çok bir şey depolamıyoruz tablette. Klavye işe yarayabilir evet hiç klavyeli tablet kullanmadım ne kadar işlevsel bilmiyorum.
o zaman honor daha iyi bir tercih olur ağır işlemler yapmayacaksan genel olarak video,film izleme deneyimi tatmin eder hoparlörü de gayet kaliteli yalnız yanlış hatırlamıyorsam honorlarda gps yoktu emin değilim ancak bakmanda fayda var

o zaman honor daha iyi bir tercih olur ağır işlemler yapmayacaksan genel olarak video,film izleme deneyimi tatmin eder hoparlörü de gayet kaliteli yalnız yanlış hatırlamıyorsam honorlarda gps yoktu emin değilim ancak bakmanda fayda var
Kullanım olarak farkı yoksa bana da honor mantıklı geliyor. Bayadır Android kullanmıyorum telefon iPhone tablet iPad ama bir eksiği yoksa alışırım kullanıma sanırım.

Kullanım olarak farkı yoksa bana da honor mantıklı geliyor. Bayadır Android kullanmıyorum telefon iPhone tablet iPad ama bir eksiği yoksa alışırım kullanıma sanırım.
o zaman şimdiden hayırlı olsun bence de aradaki o kadar fiyat farkına değmez ipad fiyatının düşmesini beklemek de istemiyosan honor al geç derim yanında kılıfı da çıkıyor

o zaman şimdiden hayırlı olsun bence de aradaki o kadar fiyat farkına değmez ipad fiyatının düşmesini beklemek de istemiyosan honor al geç derim yanında kılıfı da çıkıyor
Peki Honor düşer mi? Zaten çok bekleme şansım yok eski cihaz desteği kesildiği için acelesi var ama değecekse 1 hafta falan bekleyelim.

iPad biraz sinirlendirdi desteği kestiği için Honor öyle şeyler yapmaz diye umuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,996
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri