Çözüldü✓ 5k Civarı Koltuk Önerisi

tewaynett

80+
Reaksiyon skoru
17
5k civarı koltuğa ihtiyacım var kullanıp memnun olduğunuz koltuklar varsa öneri verebilir misiniz

Ben de benzer bütçe ile arıyorum ama oyuncu koltuğu olarak geçenleri bu fiyata bulmak zor

Hayırlı olsun beklerim geri dönüşü
Koltuk pazartesi geldi 1.5 gündür kullanıyorum fiyatına göre iyi diyebilirim
+'ları:
•Malzeme kaltesi şimdilik iyi gözüküyor ama uzun kullanımda daha net belli olur.
•Kolçakları istediğin şekilde ayarlanabiliyor yukarı,aşağı,sağ,sol,ileri,geri.
•Sırt kısmı ileri geri ayarlanabiliyor.
•Genel olarak rahat ama xdrive,hawk vb. markaların koltuklarını kullanmadığım için onlarla kıyaslayamıyorum.
•Bel yastığı kullanışlı
•Ayak uzatma desteği kullanışlı.
•Koltuğun büyüklüğü ve genişliği iyi boyu uzun ve kilolu biri rahat eder.

-'leri:
•Deri olması. Gerçi benim için sorun değil yaz ayında hem deri hem kumaş koltuk kullandım ikisi de her türlü aşırı terletiyor zaten.
•Boyun yastığı mıknatıslı yani yastık olmayınca kafanı koyduğun yerde mıknatıs olduğu için o kısım çok sert yastıksız rahatsız edebilir.
•Ayakları sert plastik ama kırılabilecek gibi durmuyor yine de metal vs. olsa daha iyi olurdu.
•Bel yastığında masaj özelliği var ama sadece titreşim pek kullanışlı değil.

Koltuk pazartesi geldi 1.5 gündür kullanıyorum fiyatına göre iyi diyebilirim
+'ları:
•Malzeme kaltesi şimdilik iyi gözüküyor ama uzun kullanımda daha net belli olur.
•Kolçakları istediğin şekilde ayarlanabiliyor yukarı,aşağı,sağ,sol,ileri,geri.
•Sırt kısmı ileri geri ayarlanabiliyor.
•Genel olarak rahat ama xdrive,hawk vb. markaların koltuklarını kullanmadığım için onlarla kıyaslayamıyorum.
•Bel yastığı kullanışlı
•Ayak uzatma desteği kullanışlı.
•Koltuğun büyüklüğü ve genişliği iyi boyu uzun ve kilolu biri rahat eder.

-'leri:
•Deri olması. Gerçi benim için sorun değil yaz ayında hem deri hem kumaş koltuk kullandım ikisi de her türlü aşırı terletiyor zaten.
•Boyun yastığı mıknatıslı yani yastık olmayınca kafanı koyduğun yerde mıknatıs olduğu için o kısım çok sert yastıksız rahatsız edebilir.
•Ayakları sert plastik ama kırılabilecek gibi durmuyor yine de metal vs. olsa daha iyi olurdu.
•Bel yastığında masaj özelliği var ama sadece titreşim pek kullanışlı değil.
Geri dönüş için teşekkür ederim güle güle kullanın henüz seçim yapmadım indirimleri takip ediyorum bakalım ne olacak.

Geri