Bugün bitti bazılarıYarın bitmiyor mu trade banları
pazara hiç bıçak girmemiş sayıları aynı hala bıçakların bence yarınBugün bitti bazıları
trade banları bitse millet satışa koyar herhalde bıçak sayıları 5 10 hala pazardaki ya da millet satmıyo bilmiyomHaftasonu patlatırlar bence
satılıyor baya fakat hepsi sipariş üzerinden direk gidiyor yani sen fiyatı görmeden satılıyor alıcı miktarı aşırı yüksek ben 70 sipariş verdim bıça mesela altımdaki fiyat yükselti ve bu tek bıç üzerinden değil 10 tane bıça teklif vermiştim en yüksekten aradan 10 saniye geçmeden altakiler iptal ediyor yükseltiyor hatta 4 ünde elemanla 78 dolara kadar teklifi götürdük alt taraflar doldu en son direk aldım artık fiyat düşmesini bekleyen çok kişi ar beklenilen düşüşün olması zortrade banları bitse millet satışa koyar herhalde bıçak sayıları 5 10 hala pazardaki ya da millet satmıyo bilmiyom
kanka emin misin dünki satış sayısı ile aynı satışlar grafiğe baksatılıyor baya fakat hepsi sipariş üzerinden direk gidiyor yani sen fiyatı görmeden satılıyor alıcı miktarı aşırı yüksek ben 70 sipariş verdim bıça mesela altımdaki fiyat yükselti ve bu tek bıç üzerinden değil 10 tane bıça teklif vermiştim en yüksekten aradan 10 saniye geçmeden altakiler iptal ediyor yükseltiyor hatta 4 ünde elemanla 78 dolara kadar teklifi götürdük alt taraflar doldu en son direk aldım artık fiyat düşmesini bekleyen çok kişi ar beklenilen düşüşün olması zor
bilmiyorum bu arada bizim arkadaşlar 31 demişti pek bilgim yokkanka emin misin dünki satış sayısı ile aynı satışlar grafiğe bak
bugün 2 saat pazarda bıç kategorisindeydm fiyatı düşeni yamyam gibi kapıyorlardı grafiğe geç yansıyabilior benim aldığım fiyat gözükmüyor bilekanka emin misin dünki satış sayısı ile aynı satışlar grafiğe bak
ilk takas banı açılan gün bugündübilmiyorum bu arada bizim arkadaşlar 31 demişti pek bilgim yok