CS2 Son Güncelleme Sonrası Fiyatlar

yani dediğim gibi bilir kişi değilim bufftaki verilere bakayım dedim giremedim bi türlü price empiredan baktım 48 e kadar düşmüş geçen yani panik satıştan ve giren biraz skin yüzünden 48 e düşen ve şuan bazı sitelerde 60 dolarda buffta 70 dolardan satılan bir skin asıl bekletilen bıçaklar pazara girdiğinde olası bence en kötü tahminimce 40 olur tabi karar senin sen bilirsin alabilirsin istersen sonuçta geri o fiyatlara çıkar bu arada ben sadece gördüğümü söylüyorum ve bence içinden ne geliyorsa onu yap bu senin için bir riskse risksiz olanı yap tekrar edeyim benim öyle pek bir bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben biraz fazla para kaldırdım o yüzden bu şekilde görüyorum bana risk olmadığı için böyle görüyorumdur mesela benim alacağım bıçak 80 dolar ben düşer belki umuduyla bekliyorum düşmezsede fazla para verir gene alırım yani sonuç olarak sen dediklerime çok odaklanma yinede sen bilirsin risk senin
evet alacağım her türlü zaten ama haftaya fiyatlar düşerse daha çok ki normalde bıçak 7k civarı. Şuanda 4k ama 4k da kalsa 2k da düşse alacağım her türlü kar zarar önemli değil pek şuan uzun yıllar bende kalsın diye alıyorum. Teşekkürler haftaya bilgilendiririm alıp almadığımı umarım güzel bir indirim olur. ^^

Ayın 30'unda ajanların ve diğer skinlerin de fiyatları çöker mi ne diyorsunuz?

düşsünde alalım işte ne güzel

Merhaba, şuan bildiğimiz gibi fiyatlar çok düştü bıçakların, ve henüz 5 kırmızıdan elde edilen bıçaklar satışa çıkmadı. Perşembe günü satışa çıkınca bıçakların fiyatlarının iyice düşeceği söyleniyor, eğer düşerse sizce şuan 4k olan bıçak haftaya ne kadar olur? Bu arada 4k şuan ki fiyatı, güncelleme öncesi değil. Karışıklık olmasın.
Ben shadow gamma doppler ve gut knife doppler ikisinide 200 dolara aldim artık dopplerda 100 un altına ineceğini sanmıyorum 300 dolarmis suan 200 olmuş ikiside her türlü kar var ama ins çok dusmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben shadow gamma doppler ve gut knife doppler ikisinide 200 dolara aldim artık dopplerda 100 un altına ineceğini sanmıyorum 300 dolarmis suan 200 olmuş ikiside her türlü kar var ama ins çok dusmez
Bitene kırmızı skin 20 dolara bitene da paracord safari mesh 40 dolara aldim ins zarar etmeyiz

Bu olay olmadan önce burası 300-350 dolar ediyordu. ilk yaşandığı zaman burası 630 dolara çıktı. şimdi güncel hesaplamama göre 980 dolar oldu. Sizce ne yapayım? En yüksek zamanı satıp yeni bıçaklar ve eldivenler piyasaya girince kelebek ile eldiven alasım var ama kararsızım. Bir yandan da oyun almak istiyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-27 104158.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-27 104158.webp
    169.9 KB · Hit: 30
  • Ekran görüntüsü 2025-10-27 104235.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-27 104235.webp
    165.5 KB · Hit: 30
  • Ekran görüntüsü 2025-10-27 104329.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-27 104329.webp
    141.4 KB · Hit: 30
Bu olay olmadan önce burası 300-350 dolar ediyordu. ilk yaşandığı zaman burası 630 dolara çıktı. şimdi güncel hesaplamama göre 980 dolar oldu. Sizce ne yapayım? En yüksek zamanı satıp yeni bıçaklar ve eldivenler piyasaya girince kelebek ile eldiven alasım var ama kararsızım. Bir yandan da oyun almak istiyorum.
Kar cebe yakışır derler ama sen bilirsin.

kırmızıların grafiğine bakarsan sürekli yükseliyor minumum 2 gün daha bence böyle devam edebilir ytd.
1761552230436.webp

peek yaptığı yerlerde sürekli insanlar elinden çıkarmış ben düştüğünde toplamaya çalışıyorum olabildiğince salı günü elimdekileri çıkaracağım bıçaklar piyasaya girince ne olacağı belli olmaz.

Son düzenleme:
Kar cebe yakışır derler ama sen bilirsin.
bende bilmiyorum o yüzden yazdım :D
kırmızıların grafiğine bakarsan sürekli yükseliyor minumum 2 gün daha bence böyle devam edebilir ytd.
Alıntıyı görüntüle
peek yaptığı yerlerde sürekli insanlar elinden çıkarmış ben düştüğünde toplamaya çalışıyorum olabildiğince salı günü elimdekileri çıkaracağım bıçaklar piyasaya girince ne olacağı belli olmaz.
en geç 1-2 güne satmayı düşünüyorum bakalım bu gün piyasayı aktif takip edeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,988
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri