CS2 Son Güncelleme Sonrası Fiyatlar

Trade banı kalkınca craftlanan bıçakların neredeyse tüm bıçakların fiyatı %40-50 düşecektir. Şu an fiyatların düşmesinin sebebi panik satışı ve trade banı olmayan itemlerle yapılan craftlar.Alım yapmak istiyorsanız 30-31'i en uygun vakit. Ytd
Hocam sizce 4k olan Gut Knife Autotronic ayın 30-31'inde kaça düşer, bilemeyiz tabii ama tahmininizi merak ettim. ^^

Hocam, görüşünüzü merak ettim. Peki sizce şuan csfloat sitesinde 4K olan Gut Knife Autotronic için tahmini bir fiyat söyler misiniz? Tabii bilemeyiz ama tahmininizi merak ettim. Ayrıca sizce pazardan mı almalı sitelerden mi?
Net olarak siteden 60 a iner diye tahmin ediyorum ne için alıcaksın gerçi buffta şuandan 60 a satan var sanırsam ama insanlar 60 tan aşağı koymak istemeyebilir genel olarak bunu çıkaranlar zaten zarar etti belki elinde tutarlar belkide zaten burası zarar diyip direkt satar baya iner bu açıkcası ikinci seçenek bir tık daha fazla 30 a 20 ye kapabilirsin bence tabi ben bilir kişi değilim ama biraz bakınca benim gördüğüm bu

Net olarak siteden 60 a iner diye tahmin ediyorum ne için alıcaksın
Hocam 60$ inse bence yine iyi olur, yaklaşık 1.2k indirim demek bu. Eğlence için alıyorum bıçağı. Oyunu oynuyorum uzun süredir ve bıçağım olsun diye alıp satmayacağım.

8800 yen diyor karambite. Yanlış mı bakıyorum acaba?
1235 dolar yapıyor olması lazım çin yuanı olarak geçiyor. Bende ilk japon yeni sandım şuan deniyorumda almak biraz zor yada imkansiz gibi

• Hahaha
Reaksiyonlar: Enco
Hocam 60$ inse bence yine iyi olur, yaklaşık 1.2k indirim demek bu. Eğlence için alıyorum bıçağı. Oyunu oynuyorum uzun süredir ve bıçağım olsun diye alıp satmayacağım.
Hocam son cevabı düzelttim 30 a bulursun bunu siteden ama bunu alma konusunda eminmisin bence bir liste çıkar 60 doları verebilecek durumdaysan gidip diğerlerinede bak veya yanına bir eldiven bak yaz kenara düşüş yaşanınca bakar alırsın süpriz olur belki

sorma yav 40 bin dolarım eridi gitti napıcam bilmiyorum

Hocam son cevabı düzelttim 30 a bulursun bunu siteden ama bunu alma konusunda eminmisin bence bir liste çıkar 60 doları verebilecek durumdaysan gidip diğerlerinede bak veya yanına bir eldiven bak yaz kenara düşüş yaşanınca bakar alırsın süpriz olur belki
Hocam 30 az olmadı mı sanki biraz şuan fiyatı 4k tl. Eldiveni ilerde almayı düşünüyorum ama bayadır sevdiğim bıçak bir de. Satmayı düşünmüyorum yani.

Hocam 30 az olmadı mı sanki biraz şuan fiyatı 4k tl. Eldiveni ilerde almayı düşünüyorum ama bayadır sevdiğim bıçak bir de. Satmayı düşünmüyorum yani.
yani dediğim gibi bilir kişi değilim bufftaki verilere bakayım dedim giremedim bi türlü price empiredan baktım 48 e kadar düşmüş geçen yani panik satıştan ve giren biraz skin yüzünden 48 e düşen ve şuan bazı sitelerde 60 dolarda buffta 70 dolardan satılan bir skin asıl bekletilen bıçaklar pazara girdiğinde olası bence en kötü tahminimce 40 olur tabi karar senin sen bilirsin alabilirsin istersen sonuçta geri o fiyatlara çıkar bu arada ben sadece gördüğümü söylüyorum ve bence içinden ne geliyorsa onu yap bu senin için bir riskse risksiz olanı yap tekrar edeyim benim öyle pek bir bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani dediğim gibi bilir kişi değilim bufftaki verilere bakayım dedim giremedim bi türlü price empiredan baktım 48 e kadar düşmüş geçen yani panik satıştan ve giren biraz skin yüzünden 48 e düşen ve şuan bazı sitelerde 60 dolarda buffta 70 dolardan satılan bir skin asıl bekletilen bıçaklar pazara girdiğinde olası bence en kötü tahminimce 40 olur tabi karar senin sen bilirsin alabilirsin istersen sonuçta geri o fiyatlara çıkar bu arada ben sadece gördüğümü söylüyorum ve bence içinden ne geliyorsa onu yap bu senin için bir riskse risksiz olanı yap tekrar edeyim benim öyle pek bir bilgim yok
ben biraz fazla para kaldırdım o yüzden bu şekilde görüyorum bana risk olmadığı için böyle görüyorumdur mesela benim alacağım bıçak 80 dolar ben düşer belki umuduyla bekliyorum düşmezsede fazla para verir gene alırım yani sonuç olarak sen dediklerime çok odaklanma yinede sen bilirsin risk senin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,988
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri