CS2 Son Güncelleme Sonrası Fiyatlar

yunus99

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba, şuan bildiğimiz gibi fiyatlar çok düştü bıçakların, ve henüz 5 kırmızıdan elde edilen bıçaklar satışa çıkmadı. Perşembe günü satışa çıkınca bıçakların fiyatlarının iyice düşeceği söyleniyor, eğer düşerse sizce şuan 4k olan bıçak haftaya ne kadar olur? Bu arada 4k şuan ki fiyatı, güncelleme öncesi değil. Karışıklık olmasın.

Minimum yarı yarıya düşer, tahminim şuanki fiyattan %60 değer kaybı. 1.5-1.8 arası olur.

Kimse bilemez onu net fiyatlar perşembe günü belli olur. bana göre düşecek gibi duruyor bıçak 10 saatte 6 milyondan 14 milyona çıkmış csfloat öyle demişti.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0
Minimum yarı yarıya düşer, tahminim şuanki fiyattan %60 değer kaybı. 1.5-1.8 arası olur.
Hocam böyle olabilir mi gerçekten, çok fazla bıçak girişi oldu piyasaya evet benim alacağım bıçak gut knife zaten normalde de düşük. Ben 3 bine falan düşer diye düşünüyordum, eğer 2k civarı olursa şaşkına dönerim gerçekten olabilir ama. Teşekkürler

bende 1 tane kırmızı ak var bunun akıbeti nolur acaba satmalıyım yoksa bekletmelimiyim

bende 1 tane kırmızı ak var bunun akıbeti nolur acaba satmalıyım yoksa bekletmelimiyim
Satarsan garanti para satmazsan risk almis olursun ihtiyacın yoksa paraya dursun bence kırmızıların çoğu bıcak oldu çok kalmadı ama bıcaklar çok düşerse kırmızılarda ona göre biraz düşebilir
bulundugu koleksiyona bagli biraz

Karambit fiyatları nasıl şimdi? Alınmalı mı?

Karambit fiyatları nasıl şimdi? Alınmalı mı?
pazar banı olan itemler daha pazara düsmedi onlar gelince fiyatlar daha düsecek büyük ihtimal ama riske edecek para varsa alınabilir.

Bence artık değişmez bıçakların fiyatı.Zaten en ucuz kırmızı 30 dolar 5 tane koyuyorsun 150 dolar para yapıyor.en düşük çıkarılabilecek bıçak 90 dolar.Kazanabileceklerini düşününce neredeyse risk almamış oluyorsun.Kırmızıların değeri biraz daha artar.Bıçakların daha da düştüğü senaryo da bütün itemler değer kaybetmeli onu da valve istemez

pazar banı olan itemler daha pazara düsmedi onlar gelince fiyatlar daha düsecek büyük ihtimal ama riske edecek para varsa alınabilir.
Riske edilecek param yok ama almayı çok istediğim bıçak maalesef.

Riske edilecek param yok ama almayı çok istediğim bıçak maalesef.
Alacaksan dün biri buff 163 te pasaportla türklerin alabildiğini söylemişti orada fiyat olarak diğer yerlere göre ucuz bi araştır istersen ben dun baktigimda cs float ta 500 dolar olan bicak burda 360 fln dı
Alipay le fln alıyoruz diyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,612
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri