Rdr2 dlss hiç bir cacığa yaramıyor

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
rdr2 de kaliteli veya dengeli yapıyorum fpsde veya çözünürlükte tık değişmiyor neden?

Ya ayarı uygulamıyor yada darboğaz var. Dlss'i performans/ultra performansa alınca görüntü bozuluyor mu? Bozuluyorsa çalışıyordur ama işlemciden daha fazla fps çıkmıyordur

rdr2 de kaliteli veya dengeli yapıyorum fpsde veya çözünürlükte tık değişmiyor neden?
rdr2 ye yeni dlss ve fsr update i yani next gen update i daha gelmedi hala grafik ayarları problemi oluyor

Ya ayarı uygulamıyor yada darboğaz var. Dlss'i performans/ultra performansa alınca görüntü bozuluyor mu? Bozuluyorsa çalışıyordur ama işlemciden daha fazla fps çıkmıyordur
bozuluyor ultraya alınca fps artıyor zaten hocam

ultra ayarlar 2k çözünürlükte bu değerleri alıyorum. ultra dlss alırsam görüntü çamur oluyor ama fps değişmiyor hatta grafik kalitesi düşse bile aynı fpsyi alıyorum en yüksek ayardaki :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi bilmiyorum ama işlemci yetmiyor muhtemelen. Çözünürlüğü çok düşürünce darboğaz bile olsa fps biraz artar
imzadaki sistem

rdr2 ye yeni dlss ve fsr update i yani next gen update i daha gelmedi hala grafik ayarları problemi oluyor
hocam değerler nasıl

Ekler

• Screenshot 2025-10-30 211822.webp
    Screenshot 2025-10-30 211822.webp
    343.9 KB · Hit: 24
ultra ayarlar 2k çözünürlükte bu değerleri alıyorum. ultra dlss alırsam görüntü çamur oluyor ama fps değişmiyor hatta grafik kalitesi düşse bile aynı fpsyi alıyorum en yüksek ayardaki :D

imzadaki sistem

hocam değerler nasıl
rdr2 için 60 fps üstü yeterli zaten yavaş tempolu bir oyun hikaye oyna geç

Geri