Yamaha MT-09
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 225
rdr2 de kaliteli veya dengeli yapıyorum fpsde veya çözünürlükte tık değişmiyor neden?
rdr2 ye yeni dlss ve fsr update i yani next gen update i daha gelmedi hala grafik ayarları problemi oluyorrdr2 de kaliteli veya dengeli yapıyorum fpsde veya çözünürlükte tık değişmiyor neden?
bozuluyor ultraya alınca fps artıyor zaten hocamYa ayarı uygulamıyor yada darboğaz var. Dlss'i performans/ultra performansa alınca görüntü bozuluyor mu? Bozuluyorsa çalışıyordur ama işlemciden daha fazla fps çıkmıyordur
Sistemi bilmiyorum ama işlemci yetmiyor muhtemelen. Çözünürlüğü çok düşürünce darboğaz bile olsa fps biraz artarbozuluyor ultraya alınca fps artıyor zaten hocam
imzadaki sistemSistemi bilmiyorum ama işlemci yetmiyor muhtemelen. Çözünürlüğü çok düşürünce darboğaz bile olsa fps biraz artar
hocam değerler nasılrdr2 ye yeni dlss ve fsr update i yani next gen update i daha gelmedi hala grafik ayarları problemi oluyor
rdr2 için 60 fps üstü yeterli zaten yavaş tempolu bir oyun hikaye oyna geçultra ayarlar 2k çözünürlükte bu değerleri alıyorum. ultra dlss alırsam görüntü çamur oluyor ama fps değişmiyor hatta grafik kalitesi düşse bile aynı fpsyi alıyorum en yüksek ayardaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
imzadaki sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam değerler nasıl