10-15bin bandında tablet önerisi

Stenzy

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba geçenlerde konu açmıştım ama şimdide çok masrafa girmesem mi diye düşünüyorum oyüzden 10bin 15bin bandında veya 10bin altında bir tablet öneriniz varmı genelde ders ve dizi için kullanacağım arada oyun oynarım ama çok fazla değil aklımda Samsung galaxy tab a9+ var

O bütçeye a9+ iyidir ama kalem kullanamazsın ayrıca süper hızlı bi tablet değil bilgin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boyu yeterliyse işini rahat görür

O bütçeye a9+ iyidir ama kalem kullanamazsın ayrıca süper hızlı bi tablet değil bilgin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boyu yeterliyse işini rahat görür
O civarlarda önerebileceğin bir tablet varmı peki hocam

Arkadaşlar merhaba geçenlerde konu açmıştım ama şimdide çok masrafa girmesem mi diye düşünüyorum oyüzden 10bin 15bin bandında veya 10bin altında bir tablet öneriniz varmı genelde ders ve dizi için kullanacağım arada oyun oynarım ama çok fazla değil aklımda Samsung galaxy tab a9+ var
Kesinliklle ve kesinlikle tab a9+ alınmaz, 6kya redmi pad 2 öneririrm yeterli olur daha da çıkılacaksa honor pad 9 gibi bir tablet bakılabilir

Samsung Tab S10 Lite alınır öğrenci indirimiyle 11K civarı fiyatı vardı, kutusundan kalem falan da çıkıyor güzel cihaz. Honor Pad 9 da olur onda kalem yok kutudan klavyeli kılıf çıkıyor o da 11K civarı fiyatı.

Kesinliklle ve kesinlikle tab a9+ alınmaz, 6kya redmi pad 2 öneririrm yeterli olur daha da çıkılacaksa honor pad 9 gibi bir tablet bakılabilir
Onun olduğu fiyatlar bandında olarak onu söylemiştim hocam oyüzden
Samsung Tab S10 Lite alınır öğrenci indirimiyle 11K civarı fiyatı vardı, kutusundan kalem falan da çıkıyor güzel cihaz. Honor Pad 9 da olur onda kalem yok kutudan klavyeli kılıf çıkıyor o da 11K civarı fiyatı.
Sanırsam çoğu yerde satışı yok hocam

Onun olduğu fiyatlar bandında olarak onu söylemiştim hocam oyüzden

Sanırsam çoğu yerde satışı yok hocam
Samsung kendi sitesinde satıyor S10 liteyi. Zaten öğrenci indirimiyle en ucuz satan da Samsung. Honor pad 9 baya yerde satılıyor zaten o ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,709
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri