- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 14,626
Böyle gözüküyor ama sepette 32k oluyor

Böyle gözüküyor ama sepette 32k oluyor
Ya da 128 liğini 2k daha ucuza alıp 3.5k ya 1tb samsung hafıza kartı çekebilirsiniz tablet içinEğitim indirimiyle 1000tl farkla 256gb versiyonunu satın alabiliyorsunuz. Öğrenci arkadaşların bilgisine.

Fikir bizden, uygulaması almayı düşünenlerdenYa da 128 liğini 2k daha ucuza alıp 3.5k ya 1tb samsung hafıza kartı çekebilirsiniz tablet için

Aldım s8 10kya snapdragon gen 1 mis gibi işimi görüyor yeterli
 Aldım s8 10kya snapdragon gen 1 mis gibi işimi görüyor yeterli  İşin şakası bi yana yağ gibi akıyor bide hani s11 gerektiren hissedebildiğim bir fark yok video editlesem falan neyse de günlük kullanım film izleme ders çalışma not alma gibi gibi şeylerde 0 fark bence
 İşin şakası bi yana yağ gibi akıyor bide hani s11 gerektiren hissedebildiğim bir fark yok video editlesem falan neyse de günlük kullanım film izleme ders çalışma not alma gibi gibi şeylerde 0 fark benceReis zaten olmayan adam alsın senij tablette güzel s serileri en az 3-4 yıl kullanılacak cihazlardırBen bu kadar para verilen tabletlerde huzursuz oluyorum kütüphaneye falan gidiyorum masada bırakınca biri alır gider diye stres oluyorum aklım kalıyorAldım s8 10kya snapdragon gen 1 mis gibi işimi görüyor yeterli
İşin şakası bi yana yağ gibi akıyor bide hani s11 gerektiren hissedebildiğim bir fark yok video editlesem falan neyse de günlük kullanım film izleme ders çalışma not alma gibi gibi şeylerde 0 fark bence
yok kanka alan ***** falan demek istemedim de sen anladın beni yani çok pahalı oldukları için dışarıda çok kullanımda beni rahatsız ediyor çalınma riski. Huzursuz oluyorum ama bazı insanlar için o paranın da önemi olmayabilir tabiReis zaten olmayan adam alsın senij tablette güzel s serileri en az 3-4 yıl kullanılacak cihazlardır

Anladım evetyok kanka alan ***** falan demek istemedim de sen anladın beni yani çok pahalı oldukları için dışarıda çok kullanımda beni rahatsız ediyor çalınma riski. Huzursuz oluyorum ama bazı insanlar için o paranın da önemi olmayabilir tabi
samsung kasım indirimi yapar mı onu bekliyorumEğitim indirimiyle 1000tl farkla 256gb versiyonunu satın alabiliyorsunuz. Öğrenci arkadaşların bilgisine.
BuHuawei MatePad 12X'mi bu mu?