Yardım Bu İşlemcilerden Birine Sahip Misiniz?

Beguile

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
548
Arkadaşlar selamlar, bu işlemcilerden birine sahip olan varmı? Bir kampanya var ve bende bu işlemcilerden biri yok. Kampanya sadece bu işlemcilerde geçerli. Yardımcı olabilecek biri varmı saat 12'de bitiyor. Çok kısa bir işlem.

(Yardımcı olan arkadaşa ufak bir Steam ikramım olacak.)

ss.webp

Son düzenleme:
Ne kampanyası

Battlefield kampanyası hocam. Sadece bu işlemcilere sahip bilgisayarlarda kodu etkinleştirebiliyoruz. Eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim uzun zamandır forumda görüyorum sizi de. Kodu satın aldım da satın aldığım kişi de söylemedi intel olduğunu kaldım ortada.
Olsa dükkan senin :/

Battlefield kampanyası hocam. Sadece bu işlemcilere sahip bilgisayarlarda kodu etkinleştirebiliyoruz. Eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim uzun zamandır forumda görüyorum sizi de. Kodu satın aldım da satın aldığım kişi de söylemedi intel olduğunu kaldım ortada.
satın alındığı tarih önemli mi ?

Arkadaşlar selamlar, bu işlemcilerden birine sahip olan varmı? Bir kampanya var ve bende bu işlemcilerden biri yok. Kampanya sadece bu işlemcilerde geçerli. Yardımcı olabilecek biri varmı saat 12'de bitiyor. Çok kısa bir işlem.

(Yardımcı olan arkadaşa ufak bir Steam ikramım olacak.)

Alıntıyı görüntüle
Bu kampanyanın yeni alınan ürünler için geçerli olması lazım. Eskiler için geçerli değil diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,332
Üyeler
183,786
Son üye
razely
Geri