Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

MSI 5090 coil whine sorunu çıktığından değişim yapacakları bilsem direkt alırdım, güzel fiyata düşecek

Bu firmanın inatla taksit yapmama fantezisini çözemedim. En kötü tüm bankalara 3 şimdiki ayrıcalıklı tuttuklarına 6 taksit imkanı sağla. Herkes o kadar parayı nakit veremiyor ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam taksit olmaması büyük sıkıntı ya hepsiburadadan 9 taksite kovalamak daha mantıklı geldi
Aynı anda aynı durumu yazmışız gerçekten çok saçma.

Bu firmanın inatla taksit yapmama fantezisini çözemedim. En kötü tüm bankalara 3 şimdiki ayrıcalıklı tuttuklarına 6 taksit imkanı sağla. Herkes o kadar parayı nakit veremiyor ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı anda aynı durumu yazmışız gerçekten çok saçma.
Fantezileri var koskoca banka ile anlaşıyorsun bari 6 taksit yep.vatanda itopyada aynı.
Bunlar neysede koskoca vatansin dış geçirip 6taksit yapman ne kadar zor olabilir.

Anakart önerir misiniz gaming gecesine gelen 7800x3d 9070xt düşünüyorum

Fantezileri var koskoca banka ile anlaşıyorsun bari 6 taksit yep.vatanda itopyada aynı.
Bunlar neysede koskoca vatansin dış geçirip 6taksit yapman ne kadar zor olabilir.
Aynen katılıyorum. Aylardır RTX 5090 kovalıyorum. incehesap ve itopyada indirime giriyor fakat bu taksit oranlarıyla almak çok saçma. Cebimden neden tek seferde 130k ya yakın para çıkartayım ki?

Aynen katılıyorum. Aylardır RTX 5090 kovalıyorum. incehesap ve itopyada indirime giriyor fakat bu taksit oranlarıyla almak çok saçma. Cebimden neden tek seferde 130k ya yakın para çıkartayım ki?
%20 varken vatan %20 almam dedim linç yiyordum 3taksit mantık işi değil nakitim olsa gider uyguna 2ci el kapalı kutu alırım zaten.illa denk geliyor.
5090 karta 5tl sakız muamelesine yapıyorlar taksitte.
5080super bekliyorum bende.keske şu fais fiyatlar olmasada 5090 alsam ülke şartları tükürem.
Her sene ekran kartı çıkıyor her sene daha faiş 10 sene sonra 500bin TL ekran kartı satarlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri