🔥İndirim Enermax ETS-T50A Beyaz 6X Kule Tipi Soğutucu 899 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,514
Bedava. Canavar gibi kule tipi soğutucu ve beyaz.

merak ettim ben 100tl daha fazla verdim digital göstergeli diye aralarında ne gibi farklar mevcut bakır boru muhabbetlerinden anlamıyorum affola
1761938192481.webp

ryzen 5 7600 işlemciye ve oexpert iceman beyaz kasaya uygun mudur bu? fiyatı iyiymiş

merak ettim ben 100tl daha fazla verdim digital göstergeli diye aralarında ne gibi farklar mevcut bakır boru muhabbetlerinden anlamıyorum affola Alıntıyı görüntüle
ekran önemli değilse enermax alırdım ben, siyah olanı bizzat canlı gördüm. baya kaliteli kalevi bi soğutucu. performans olarak enermax bı tık daha iyi olacaktır, dragostan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ryzen 5 7600 işlemciye ve oexpert iceman beyaz kasaya uygun mudur bu? fiyatı iyiymiş
işlemcine fazlasıyla yeterli ,kasan akvaryum tip ise uyması lazım. nette detayını bulamadım

ekran önemli değilse enermax alırdım ben, siyah olanı bizzat canlı gördüm. baya kaliteli kalevi bi soğutucu. performans olarak enermax bı tık daha iyi olacaktır, dragostan

işlemcine fazlasıyla yeterli ,kasan akvaryum tip ise uyması lazım. nette detayını bulamadım
öyle ufak tefek %2-3 lük sıcaklık farkları için görüntüden ödün vermek istemiyorum ben şu stok fanın olduğu yere digital göstergeli bir soğutucu yakışır diye düşündüm açıkçası

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 16.14.09_c1994c8e.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 16.14.09_c1994c8e.webp
    322.7 KB · Hit: 120
öyle ufak tefek %2-3 lük sıcaklık farkları için görüntüden ödün vermek istemiyorum ben şu stok fanın olduğu yere digital göstergeli bir soğutucu yakışır diye düşündüm açıkçası
cok da siritmiyor aslinda ama isikli olunca daha da belli eder kendini galiba

hocam dragos mantıklı, bu kasa ve görünüme. enermax performanslı olduğu kadar bi o kadar da kaba ve bana göre çikin :D

kasa bu sanırım, bir kişi için soruyorum da normalde 2000 tl olan thermalright spirit büyük soğutucuyu alacaktı da bu fiyat iyi diye eğer kasaya da uyacağını düşünüyorsanız aldırayım iyi fiyatmış

kasa bu sanırım, bir kişi için soruyorum da normalde 2000 tl olan thermalright spirit büyük soğutucuyu alacaktı da bu fiyat iyi diye eğer kasaya da uyacağını düşünüyorsanız aldırayım iyi fiyatmış
kasa sığar.
işlemcisi r7 7800x3d veya i7 14700 aşağısında kalıyorsa alsın. fazlasıyla iş yapar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,279
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri