Bütçe yetiyorsa Kasım indirimlerinden ucuza baz 17 al geç, yetmiyorsa bütçe yaz ona göre bir şey deriz.Dostlar 11 kullanıyorum telefonumu güncellemek istiyorum 17 çıktı bildiğiniz gibi sizce ne almak en mantıklısı olur ve neden önerdiğiniz de yazın lütfen
17 leş gibi telefon neyini öneriyorsunuz 16'da titanyum kasa varken 17'de ki leş gibi alüminyum kasayı mı alıcaksınız bu Apple kitlesi neden böyle ben sizi anlamıyorum biz Samsungdan devamBütçe yetiyorsa Kasım indirimlerinden ucuza baz 17 al geç, yetmiyorsa bütçe yaz ona göre bir şey deriz.
16 kullanıyorum kasa titanyum değil neyin algısını yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım. Bir de konu sahibi iPhone istemiş zaten başka öneriniz yoksa niye yazıyorsunuz ki?17 leş gibi telefon neyini öneriyorsunuz 16'da titanyum kasa varken 17'de ki leş gibi alüminyum kasayı mı alıcaksınız bu Apple kitlesi neden böyle ben sizi anlamıyorum biz Samsungdan devam
Bütçe yazarsanız daha iyi bir öneri olur hocam bütçe nedirDostlar 11 kullanıyorum telefonumu güncellemek istiyorum 17 çıktı bildiğiniz gibi sizce ne almak en mantıklısı olur ve neden önerdiğiniz de yazın lütfen
max samsung kullanıcısı17 leş gibi telefon neyini öneriyorsunuz 16'da titanyum kasa varken 17'de ki leş gibi alüminyum kasayı mı alıcaksınız bu Apple kitlesi neden böyle ben sizi anlamıyorum biz Samsungdan devam
Valla 75K bandı verebiliyorsan 17 al geç diğer cihazlarla uğraşma. 15 Pro alsan sıfırı piyasada yok ikinci el falan alman gerekecek pek sevdiğim işler değil ama size kalmış tabi.Ya başta 17 düşünüyordum ama fiyatları ortada geçen hafta 16 pro aldık arkadaşa 81K ödedi o parayı vermek de istemiyorum aslında. 15 pro ve 16 pro arasında çok fark var mı acaba 15 pro mu alsam
beni aşağıladığını düşünüyorsun ancak kendi zavallılığını insanlara sunuyorsun bakın ben böyle bir zavallıyım diyorsun sen iphonedan devammax samsung kullanıcısı
Max samsung kullanıcısı yorumubeni aşağıladığını düşünüyorsun ancak kendi zavallılığını insanlara sunuyorsun bakın ben böyle bir zavallıyım diyorsun sen iphonedan devam
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle