5k civarı Parfüm önerisi

O zaman Afnan 9pm bakabilirsin Creed aventusun muadili zara muadilini kendimde kullanıyorum
9pm yerine 9pm rebel almalı. Hem daha iyi kokuyor hem de aşırı iyi performansı var. Ben rebel aldım ve aldığım gibi salı günü saat 14.00'da kıyafete sıktım. Kıyafetten hâlâ az da olsa koku geliyor. Ve dinlendirilmemiş hali böyle.

9pm yerine 9pm rebel almalı. Hem daha iyi kokuyor hem de aşırı iyi performansı var. Ben rebel aldım ve aldığım gibi salı günü saat 14.00'da kıyafete sıktım. Kıyafetten hâlâ az da olsa koku geliyor. Ve dinlendirilmemiş hali böyle.
9pm elixir de fenasal

Eros kırmızı olanından bahsediyorsun yanlış hatırlamıyorsam o bu nebze normal erosa göre güzel Boyner veya sephoradan koklayıp almanı tavsiye ederim benim önerdiğin parfüm 3 bin TL seninki 5 bin bütçeye çıkqrsan bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hugo boss bottled de var onuda koklamıştım güzel bir koku araştırabilirsin
1761918262319.webp

1761918272727.webp

hepsini baktım aralarından bunları secebildim bunlardan önerdiğiniz varsa siparis geceyim

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

hepsini baktım aralarından bunları secebildim bunlardan önerdiğiniz varsa siparis geceyim
Dylan blue ve Eros flame bence seçmek zorunda kalsaydım Dylan blue alırdım tavsiyem olduğun ilde Boyner varsa ona git ikisinide kokla yoksada çakma parfüm satanlardan kokla az da olsa fikrin olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rebel modelinde bilgim yok maalesef

Boynerden alma zaten insta da mepsdekant var ordan al bende ordan aldim afnan a sordum insta hesabından orijinal dedi.
Kaç liraya veriyor hocam meps kapalı kutuları 1 tane alicam hala kararsız kaldım keşke sahibinden sitesi falan olsa havada kalırım diye korkuyorum

Geri