Mhmd.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
Fikrine saygı duyarak şunu söylemek istiyorum bu adam neredeyse her gün konu açmıştır ve her konusuna minimum 5 kişi gayet mantıklı ve açık bir cevap vermiştir ama hiçbir konuda cevaplari kabul etmedi hic anlamayada calismadi gördüğüm kadarıyla eğer bu sorular aklına takılıyor ve cevabını öğrenmek istiyorsa zaten yardimci oluyoruz ama arkadaş ısrarla reddediyor bence arkadaşın derdi baska bu şeye benzer 2+3= sorusunu öğretmene sorduğunda 5 cevabını alırsın ama hala zorla inkar edersinya aynısı ya hem intarnettede çeşitli sitelerde daha anlamlo ve açıklayıcı cevaplar var onlarada bakabilir yani buraya konu acmasin demiyorum acsin elbette ama bir cevap aldığı zaman daha zorla inkar ediyorsa bu saçmalık olur yani verilen cevaplari anlamakda zor bir şey değilSana bir soru sormak istiyorum. Farzımuhal ateist bir arkadaşın var, sen de mesajlarından gördüğüm kadarıyla Müslümansın. Sen gelip kendi inancından bu arkadaşına bahsedip ona bu konuda bir şeyler anlatıp o da sana karşılığında belli başlı kendi fikrince yanıtlar verse ve sonrasında sen onun yanıtlarından tatmin olmasan, arkadaşın gelip sana "Ohoo hacı kafada bitirmişsin sen." dese sana garip gelirdi değil mi? Şu an @hazarcoban'a da aynısını söylemiş olmadın mı? İnsanların fikirleri ve belli konulardaki ikna edilme yöntemleri farklı olabilir. Adam belki kendince çok mantıklı bir açıklama bekliyordur fakat hala ulaşamadığı için size karşı sorular yöneltmeye devam ediyordur veya o konuyu savunuyordur. Lütfen sırf sizle aynı düşünmüyor diye size dense garipsenecek cümleleri siz söylemeyin. Adamın kafasına oturmuyor demek ki. O konudaki kendi fikrinizi söyleyip çekilmek her zaman için en sağlıklısıdır. O konudaki fikriniz yerine o konuda başka bir fikir yürütene saldırırsak, forumdaki bu ve benzeri konularda hiç mutlu olamayız. Fikirlere saygı duymak lazım.Ben kaç gündür @hazarcoban'ın konularını görüyorum. Adam hep ayet yazıp sizden fikir/cevap istiyor. Hiç saygısızlık yaptığını görmedim, siz niye yapıyorsunuz?