20 k ya kadar tavsiyede bulunacağın monitör var mı hocamOLED, PM-OLED ve AM-OLED seklinde iki kola ayrilir. QD-OLED ise bir AM-OLED teknolojisidir. Yani OLED vs QD-OLED diye bir kiyaslama yok, oncelikle bunu acikliga kavusturalim.
OLED'den kastin muhtemelen WOLED. Tuhaftir ki ureticiler WOLED'lere OLED yazip QD-OLED'lere QD-OLED yaziyor. Hal boyle olunca tuketicinin de kafasi karisiyor.
WOLED vs QD-OLED karsilastirmasi ise Gen 1, Gen 2 ve Gen 3 icin QD-OLED, Gen 4 icin WOLED. Gen 4'te LG.Display, Samsung'a kiyasla buyuk gelisimler elde etti.
knk sende üreticiler kadar kafamı karıştırdın senin ben ''''OLED, PM-OLED ve AM-OLED seklinde iki kola ayrilir. QD-OLED ise bir AM-OLED teknolojisidir. Yani OLED vs QD-OLED diye bir kiyaslama yok, oncelikle bunu acikliga kavusturalim.
OLED'den kastin muhtemelen WOLED. Tuhaftir ki ureticiler WOLED'lere OLED yazip QD-OLED'lere QD-OLED yaziyor. Hal boyle olunca tuketicinin de kafasi karisiyor.
WOLED vs QD-OLED karsilastirmasi ise Gen 1, Gen 2 ve Gen 3 icin QD-OLED, Gen 4 icin WOLED. Gen 4'te LG.Display, Samsung'a kiyasla buyuk gelisimler elde etti.
2K aşıp MSI E16M al.20 k ya kadar tavsiyede bulunacağın monitör var mı hocam
niyeknk sende üreticiler kadar kafamı karıştırdın senin ben ''''![]()
kral bende bunu almayı düşünüyorum senin önerdiğin nedir buna kıyaslaOLED, PM-OLED ve AM-OLED seklinde iki kola ayrilir. QD-OLED ise bir AM-OLED teknolojisidir. Yani OLED vs QD-OLED diye bir kiyaslama yok, oncelikle bunu acikliga kavusturalim.