🔥İndirim Sapphire Anakartlar Türkiye'de! -B850M Wifi 6.899TL-

Neden colorfula benziyor diyordum bende meğer lacivertiymiş çokta bi fiyat avantajı yok modellere görmezden gelinebilir
Hocam Bios güncellmelerine baktınız mı, en son 9. ayda güncelleme almışlar yani bence colorfuldan daha önde.
örneğin;
1762082331380.webp

Sizin almamanız ayrı bir konu, pahalı demeniz ayrı bir konu. 2 ram slotlu anakart atmışsınız 7300TL, 4 ram slotlu Sapphire 6900TL. Ürün muadillerinden daha ucuz. Yeni de çıkmamış yurtdışında sayısız inceleme yapmışlar Youtube'da. Sizin yeni deyip tercih etmemeniz ürünü pahalı yapmıyor. Zaten B850M Pulse harici fiyatı ucuz anakart yok, benim yorumun sadece Pulse için geçerli.

Ki Gigabyte, attığınız anakartta zahmet edip USB koyma gereği bile duymamış. Bomboş anakart
Fason Sapphire anakartı şimdilik eliyorum. Sonuçta boş kasa almıyoruz; bu yüzden kendini kanıtlamış, destek ve özellik açısından güçlü markaları tercih ederim. Siz zaten bu işin ticaretini yaptığınız için, anakart markasının desteği ve özellikleri sizin açınızdan çokta önemli olmayabilir.

Colorful bile alırım bundan hayatta almam. Anakart BIOS öyle kolay bi yazılım değil iyice oturmadan alınmaz. 4 5 yıl sonra incelemelere göre alırım. Nvidia bile anakart çıkarsa ilk çıkanları almam

Fason Sapphire anakartı şimdilik eliyorum. Sonuçta boş kasa almıyoruz; bu yüzden kendini kanıtlamış, destek ve özellik açısından güçlü markaları tercih ederim. Siz zaten bu işin ticaretini yaptığınız için, anakart markasının desteği ve özellikleri sizin açınızdan çokta önemli olmayabilir.
Kimseye bilinmedik, antin kuntin ürün satmıyorum hocam. Turbox gibi, İzoly gibi bir şey alıp sattığımı göremezsiniz. Sanki en uyduruk malları toplayıp millete iteliyormuşum gibi bomboş konuşmanıza gerek yok.

Ben ürünlerin pahalı olduğunu söylemenizi eleştirdim. alıp almamanız, hangi markayı tercih ettiğiniz beni ilgilendirmiyor. Konuyu başka yöne çekmeyin, Pulse modeli muadillerinden daha ucuz 😊

Hocam Bios güncellmelerine baktınız mı, en son 9. ayda güncelleme almışlar yani bence colorfuldan daha önde.
örneğin;
Alıntıyı görüntüle
Colorfulda 29/9 da aldı bunda iyilik kötülük durumu yokki
Ki ikisinininde biosunu incelersiniz ayarları vb aynı Asus/MSI kadar gelişmiş değiller sadece makyajlayıp veriyolar
Bu arada kendim colorful kullanıyorum colorful daha ucuza çok daha gelişmiş özellikler veriyor
Eğer Çin anakart kumarı oynayacaksam safir yerine renkliye yönelirim
Safiri tercih edecek bı etken bulamadım

colorfull bıos problemleri var vs deniyordu bıos atması zor vs son durum nedir colorfull anakart kullanıp memnun olan varmı veya ben aldım iade ettim rezil vs diyen ? uzun zamandır foruma bakamıyorum geride kaldım günceli merak ediyorum konu dönüyor diye yazdım . özellikle am5 soket olarak merak edıyorum

Bunun full atx x870 nitrosu guc baglanti kablosu gerektirmeden anakarttan nitro 9070xt besleyebiliyor.

Oldukça çirkin ve pahalı görünüyorlar ilk etapta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,907
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri