Hocam Bios güncellmelerine baktınız mı, en son 9. ayda güncelleme almışlar yani bence colorfuldan daha önde.Neden colorfula benziyor diyordum bende meğer lacivertiymiş çokta bi fiyat avantajı yok modellere görmezden gelinebilir
örneğin;

Hocam Bios güncellmelerine baktınız mı, en son 9. ayda güncelleme almışlar yani bence colorfuldan daha önde.Neden colorfula benziyor diyordum bende meğer lacivertiymiş çokta bi fiyat avantajı yok modellere görmezden gelinebilir
Fason Sapphire anakartı şimdilik eliyorum. Sonuçta boş kasa almıyoruz; bu yüzden kendini kanıtlamış, destek ve özellik açısından güçlü markaları tercih ederim. Siz zaten bu işin ticaretini yaptığınız için, anakart markasının desteği ve özellikleri sizin açınızdan çokta önemli olmayabilir.Sizin almamanız ayrı bir konu, pahalı demeniz ayrı bir konu. 2 ram slotlu anakart atmışsınız 7300TL, 4 ram slotlu Sapphire 6900TL. Ürün muadillerinden daha ucuz. Yeni de çıkmamış yurtdışında sayısız inceleme yapmışlar Youtube'da. Sizin yeni deyip tercih etmemeniz ürünü pahalı yapmıyor. Zaten B850M Pulse harici fiyatı ucuz anakart yok, benim yorumun sadece Pulse için geçerli.
Ki Gigabyte, attığınız anakartta zahmet edip USB koyma gereği bile duymamış. Bomboş anakart
Kimseye bilinmedik, antin kuntin ürün satmıyorum hocam. Turbox gibi, İzoly gibi bir şey alıp sattığımı göremezsiniz. Sanki en uyduruk malları toplayıp millete iteliyormuşum gibi bomboş konuşmanıza gerek yok.Fason Sapphire anakartı şimdilik eliyorum. Sonuçta boş kasa almıyoruz; bu yüzden kendini kanıtlamış, destek ve özellik açısından güçlü markaları tercih ederim. Siz zaten bu işin ticaretini yaptığınız için, anakart markasının desteği ve özellikleri sizin açınızdan çokta önemli olmayabilir.
Colorfulda 29/9 da aldı bunda iyilik kötülük durumu yokkiHocam Bios güncellmelerine baktınız mı, en son 9. ayda güncelleme almışlar yani bence colorfuldan daha önde.
örneğin;
Alıntıyı görüntüle
Nvidia aynı secenek olsa göz bebeği olurdu.Bunun full atx x870 nitrosu guc baglanti kablosu gerektirmeden anakarttan nitro 9070xt besleyebiliyor.