Deneyimlerini paylaşırsan aydınlatıcı olur. Hayırlı olsunLegion u aldim ben.
Deneyimlerini paylaşırsan aydınlatıcı olur. Hayırlı olsunLegion u aldim ben.
Cevap için teşekkür ederim. Peki güvendiğiniz bir site varsa söylermisiniz75 etmez net daha uygun çoğu satıcı güvenilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun gelince izlenimleri belirtirseniz iyi olur özellikle 2kg hafifliğinde olması beni çekti.
Alınmaz rtx4bin loqlar anakart yakma sorunlu.Hocam bu alınır mı sizce
![]()
LENOVO LOQ Intel Core i5-12450HX 24GB 512GB SSD RTX 4060 8GB GDDR6 15.6" IPS FHD FreeDOS Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
LENOVO LOQ Intel Core i5-12450HX 24GB 512GB SSD RTX 4060 8GB GDDR6 15.6" IPS FHD FreeDOS Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Siteden ziyade satıcı önemli, siz düşündüğünüz modelleri linkleriyle atin bakalim.
Lenovo LOQ 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo LOQ 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
LENOVO LOQ/Intel® Core™ i7-13650HX/24 GB RAM/1 TB SSD/RTX 5060/15.6"/W11/83JE00CSTR Laptop Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO LOQ/Intel® Core™ i7-13650HX/24 GB RAM/1 TB SSD/RTX 5060/15.6"/W11/83JE00CSTR Laptop fiyatı ve özelliklerini incelemek içwww.mediamarkt.com.tr
Düşündüğüm bir model yok burada okuduğum ve önerilenlerden yola çıktım o yüzden kurumsal firmaların linkini attım yukarıda belirttiğim gibi güvenli bir site, satıcı varsa bu attığım modellerden birisini almak istiyorum. Daha uyguna bir model varsa ona da bakmak isterim.